Shapewear – den hurtige vej til en slankere krop

Når du bruger shapewear, så kan du hurtigt og nemt fremvise din krop på sin bedste måde. Du kan hurtigt få en flad mave uden at skulle bruge tonsvis af timer i fitness centret. Vi kender det nok alle, at det kan være svært at holde sig fra de søde sager, og så for man som regel også et par ekstra kilo på sidebenene. Men det behøver nødvendigvis ikke være en dårlig ting, for ved at bruge shapewear kan du både spise de ting du vil, men du kan samtidig også fremvise din krop og former på bedste vis. Shapewear er nemlig slankende undertøj, og undertøj som strammer op de helt rigtige steder når du hopper i det. Med shapewear undertøj kan du nyde at tøjet sidder godt i mens du arbejder på at smide de ekstra kilo.

Der er rigtig mange der er begyndt at bruge shapewear og det er da hellere ikke uden god grund. Det kan være en nem vej til en strammer mave eller slankere ben, så du kan kan komme i de lækre bukser du lige har købt. Med shapewear kan du stramme din krop op, uden at skulle bruge utallige timer i fitness centret hver dag. I vores shop finder du bl.a.:

Opstrammende bodystocking

Højtaljede trusser 

Opstrammende top til maven

Super slankende underkjole

Shapewear trusser

Shapewear body

Slanketop til maven

Bodystocking til kvinder

PRIMADONNA FIGURAS SHAPEWEAR 0563255 PR

Hvilket shapewear kan jeg finde hos shapewearguide?

Her hos shapewearguide kan du finde et væld af shapewear, du kan finde shapewear indenfor mange forskellige kategorier. Du kan finde shapewear indenfor shapewear badedragt, shapewear body, shapewear kjole, shapewear shorts, shapewear top, shapewear trusser og shapewear underkjole. Vi tør derfor godt love dig at vi også har det shapewear du leder efter til din garderobe. 

Find et stort udvalg af shapewear hos netlingeri.dk

Få din selvtillid tilbage med shapewear

Shapewear handler i bund og grund om at du skal føle dig godt tilpas med dit outfit og din krop. Hvis du føler og ser at din krop er som du har ønsket dig, så vil din selvtillid automatisk også blive bedre og med tiden vil du lære at elske dig selv som du er. Med shapewear kan du selv vælge hvor du vil stramme op, med shapewear kan du få en flad mave, stramme lår eller faste baller, du bestemmer selv hvilken del af din krop som skal strammes op.

Alt vores shapewear undertøj er skabt ud af de bedste og blødeste materialer, så du altid vil føle dig godt tilpas i undertøjet og følge dig lækker i dit outfit. Den kvalitet som vores shapewear er lavet i, ved vi er den bedste og vi ved at slanketøjet virker. Med den utrolig høje kvalitet og komfort af vores shapewear gør også at du for lyst til at bruge det hverdag og ikke kun særlig anledninger. Alt det shapewear du finder her på vores shop, er vævet meget tæt, hvilket gør at det ikke kommer til at sidde løst efter et par ganges brug.

Oversigt over størrelser på shapewear

Betegnelse

Størrelse

Talje i cm.

Hofte i cm.

S

36-38

58-68

80-92

M

40-42

68-80

92-104

L

44-46

80-88

104-112

XL

46-48

88-98

112-122

2XL

50-52

98-110

122-134

3XL

54-56

110-122

143-146

Guide: Hvordan vælger jeg størrelse i shapewear?

En kvindekrop findes i utrolig mange variationer og det er derfor altid forskelligt alt efter din kropsbygning hvilket shapewear der vil være godt for dig og din krop. Læs vores guide herunder og bliv klogere på hvilket shapewear, der vil gøre godt for din kropsbygning. Shapewear hvad er bedst for din krop?

God kvalitet og høj komfort er det vigtigeste!

Her hos shapewearguide syntes vi det er dejligt at hjælpe sin figur lidt på vej, så du altid kan se godt ud uanset dit outfit. Du skal altid sørge for at du har det godt med din krop og i dit outfit.

Der findes lige så mange forskellige shapewear, som der findes forskellige kropsbygninger. En af de vigtigste ting du bør undersøge inden du investerer i shapewear, er at dit nye shapewear skal være at højeste kvalitet, ellers vil du hurtigt blive træt af at gå med det, og med stor konkurrence på markedet shapewear, så ser vi desværre ofte at det er kvaliteten det går udover. Så når du skal købe slanketøjet, så er der et par ting du bør være opmærksom på for at kunne vurdere om det er shapewear i god kvalitet, du skal kigge på stoffet som det er vævet på. Den måde som slanketøjet er vævet på er nemlig meget afgørende for pasformen og hvordan det vil føles at have det på. Du skal jo gerne have lyst til at have det på mange timer dagligt, så skal det også føles behagligt at have på. Hvis kvaliteten af slanketøjet er god, så vil det også føles utrolig behagligt at have på og det vil virke helt efter hensigten.

Den rette vævning for god pasform

Når vi siger det skal have den rette vævning dit slanketøj, så skal det være vævet på en måde så det holder pasformen og ikke bliver slap efter et par ganges brug! For at stoffet ikke bliver slap og mister sin pasform, så er det vigtigt at det er vævet i 3 forskellige retninger: horisontalt, vertikalt og diagonalt. Når du ser shapewear tøj til den halve pris af hvad du ellers kan finde det til, så er det ofte fordi det kun er vævet i en retning, vil gøre at det kan sælges billigere, men det er også i en meget ringere kvalitet og du vil opleve at tøjets pasform hurtigt ikke passer.

Udover en god vævning i de 3 forskellige retninger, så er det også meget vigitgt at shapewear tøjet er lavet i en rigtig god stofkvalitet, så det er behagligt for din hud at have på i flere timer i træk. Meningen med shapewear er at du skal nyde at have det på og nyde at se godt ud! Her på vores side finder du shapewear fra to brands som begge er vævet så pasformen er så god og holdbar som muligt!

Miraclesuit® HI-Waist Long Leg 2709 Beige 2XL - --: Hudfarvet - Skin/Nude, --: 2XLarge

Shapewear i store størrelser

Her hos shapewear kan du finde bodyshaper shapewear både til store og små kvinder, for uanset om du har en lille numse eller stor numse, så elsker alle at fremvise sine former på bedste vis! Vi har et stort udvalg af shapewear til alle størrelser og vi er utrolig stolte af vores sortment. Vi har shapewear i størrelse xs, s, m til shapewear xl, shapewear xxl, xxxl og alt der er der i mellem.

Hvad betyder Shapewear?

På dansk kan ordet oversættes til formende tøj, der skal give din krop den form som du fortjener. Konceptet med shapewear går ud på at man kan få tøj der vil stramme din krop op via tøjet og give dig de bedste former som din krop kan tilbyde. Ofte er shapewear lavet af materialer som er utrolig slidstærke og holdbare i deres pasform og tøjet og undertøjet skal være lavet af flere lag, så slanketøjet kan holde alting på sin plads.

Måske forveksler du shapewear med et korset, men der er en del til forskel imellem de to beklædningsgenstande. Et korset brugte man ofte i 1700 og 1800-tallet, hvor det var en nødvendighed for at udstråle femininitet. I dag bruger man primært korsettet som en del af en brudekjole, hvor det holder brystet på plads og kjolen oppe.

Shapewear er en mere overordnet betegnelse for formgivende undertøj, som kan bruges som man har lyst, og målet er blot at tilføre kroppen definition og en smuk silhuet.

Hvordan bruges shapewear?

Du kan få shapewear som holder maven inde, og som gør at du vil se mere slank ud. Hvis du er på jagt efter shapewear som enten holder maven inde, former din krop, eller måske løfter brysterne? Så er der meget hjælp at hente her på vores side og vi kan garantere dig at du kan finde det helt rigtige shapewear til din krop, som både sidder utrolig behagligt men som også holder sin pasform rigtig længe!

I hverdagen kan det være en idé at bruge shapewear undertøj, som for eksempel løfter brystet og ballerne. Der findes BH’er, der indgår som en del af formtøjs-tendensen, og disse BH’er er ofte afstivede og udformede i ét. Det betyder, at man undgår den klassiske “rygdelle”, som man kan få, når man har en normal BH på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *