Tilbud

Bubbles Bodywear Shaping Shorts Medium - --: Hudfarvet - Skin/Nude, --: Medium

DKK 199,00 DKK 99,00

Varenummer 4409200485325064 Kategori

Om produktet

Vores innovative formningsprodukter er designet til at give dig en glat, strømlinet figur, der hjælper dig med at se og føle dig mere selvsikker end nogensinde før. Uanset om du leder efter et slankekorset, der gør det nemmere at indtage verden, eller de perfekte bodyshapers til dagligdagen, så har Bubbles Bodywear løsningen. Lavet af materialer af høj kvalitet og bygget til at holde, vores produkter vil helt sikkert revolutionere den måde, du føler med din krop. Så hvorfor vente? Begynd at se og føle dig bedre nu med Bubbles Bodywear!

 

Leder du efter lidt ekstra hjælp i formningsafdelingen? Led ikke længere end Bubbles Bodywear! Vores fantastiske produktlinje vil give dig de kurver, du altid har ønsket dig. Fra vores ultra-flatrende bustiere til vores figurnære leggings, vi har alt, hvad du behøver for at få det look, du ønsker. Og vores Shapewear er så behageligt, at du vil glemme, at du selv har det på! Så hvorfor vente længere? Prøv Bubbles Bodywear i dag og se forskellen!

 

Træd ind i din Bubbles Bodywear shaper og træk den op over dine hofter. Sørg for, at skridtområdet er placeret korrekt, så du er komfortabel. Når shaper er på plads, skal du justere stropperne til dit ønskede niveau af stramhed. Hvis du har en Bubbles Bodywear-formende camisole på, skal du sætte den over hovedet og justere stropperne, så den sidder godt fast. Tag derefter dit tøj på. Bubbles Bodywear-formningen hjælper med at udglatte din silhuet og give dig et boost af selvtillid. Uanset om du er iført en figurnær kjole eller dine yndlingsjeans, vil du elske den måde, du ser ud og føler på. Takket være Bubbles Bodywear har det aldrig været nemmere at opnå en slank og sexet form.

Beskrivelse

Bubbles Bodywear Hvilken “Bella bund”! Dette er italiensk luksus når det er bedst! Fremstillet i Italien er disse booty- shaping shorts af de fineste kvalitetstråde, lavet på de bedste sømløse maskiner i verden og håndlavet af italienske håndværksfolk. Og

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bubbles Bodywear Shaping Shorts Medium – –: Hudfarvet – Skin/Nude, –: Medium”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.