Tilbud

FREDDY WR.UP® REGULAR WAIST – SORT – XXS

kr. 599,20

Varenummer 3503801078988162 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Produktbeskrivelse:

Hvem siger, at du ikke kan have både stil og komfort på én gang? Med vores Freddy WR.UP® Regular Waist bukser er det netop dét, du får. Disse bukser er ikke bare et par almindelige sorte bukser – de er noget helt særligt.

WR.UP® teknologien er vores hemmelighed bag disse fantastiske bukser. En kombination af materialer, sømme og speciel silikone skaber en pasform, der føles som en anden hud. De er designet til at forme og løfte dine kurver på den mest smigrende måde muligt, så du altid fremstår i din bedste form.

Den middelhøje talje giver dig mulighed for at bevæge dig frit og samtidig opholde dig i komfortzonen. De sidder perfekt på hofterne og giver dig en elegant og sofistikeret udstråling, uanset om du er på vej til arbejde eller en aften i byen.

Vores WR.UP® Regular Waist bukser er lavet af 81% bomuld og 19% elastan. Det betyder, at de er åndbare og strækbare, så du kan nyde en hel dag i dem uden at føle dig begrænset. Den sorte farve er tidløs og klassisk, og vil nemt kunne kombineres med enhver top eller bluse i din garderobe.

Tag kontrollen over din stil og opnå den perfekte pasform med vores Freddy WR.UP® Regular Waist bukser. Lad dem forvandle dit look og giv dig selv den selvtillid, du fortjener. Vores mål er at skabe tøj, der gør dig til den bedste version af dig selv – og det er netop, hvad disse bukser gør. Så træd i dem, og lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FREDDY WR.UP® REGULAR WAIST – SORT – XXS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.