Tilbud

FREDDY WR.UP® SNUG HIGH WAIST – STONEWASHED – XS

kr. 599,02

Varenummer 3503800885566471 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Oplev den perfekte kombination af komfort og stil med vores FREDDY WR.UP® SNUG HIGH WAIST jeans i stonewashed finish. Disse jeans er skabt til at omfavne dine kurver og give dig en selvsikker og elegant look.

Det særlige ved vores WR.UP® SNUG HIGH WAIST jeans er den unikke teknologi, der er indarbejdet i materialet. Med en blanding af polyester, bomuld, viscose, lyocell og elastan får du en pasform, der sidder tæt til kroppen, men stadig giver dig fuld bevægelsesfrihed.

Den høje talje giver dig ikke kun en slankende effekt, men også ekstra støtte til mave og hofter. Du vil føle dig tryg og veltilpas hele dagen lang, uanset om du er på arbejde, i byen eller slapper af derhjemme.

Vores FREDDY WR.UP® SNUG HIGH WAIST jeans er designet med et fashionable stonewashed look, der tilføjer et edgy twist til din garderobe. De har en skinny fit pasform, der fremhæver dine ben og giver dig et forførende udtryk.

Tag din stil til nye højder med vores FREDDY WR.UP® SNUG HIGH WAIST jeans i stonewashed finish. Du vil føle dig som millioner, så gå ikke glip af chancen for at eje dette fantastiske stykke tøj. Bestil allerede i dag og forbered dig på at imponere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FREDDY WR.UP® SNUG HIGH WAIST – STONEWASHED – XS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.