Tilbud

FREDDY WR.UP® SNUG SHORTS HIGH WAIST – DENIM SORT – XS

kr. 349,01

Varenummer 3503802077428044 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

FREDDY WR.UP® SNUG SHORTS HIGH WAIST – DENIM SORT – XS er en glamourøs og moderne udgave af de klassiske denim shorts. Disse shorts er perfekte til at fremhæve dine kurver og give dig en fantastisk silhuet.

Med det innovative WR.UP® SNUG design tilbyder disse shorts en fantastisk pasform og komfort. Den høje talje skaber en flatterende effekt og giver dig en slank og yndefuld figur.

Shortsene er fremstillet af en blanding af polyester, bomuld, viscose, lyocell og elastan, hvilket giver en holdbar og strækbar kvalitet. Du vil føle dig fri og bevægelig i disse shorts, uanset hvad dagen bringer.

De er udstyret med den revolutionerende WR.UP® teknologi, der er udviklet til at forme og løfte din bagdel. Med disse shorts vil du opnå en rundere og mere fyldig bagdel, der vil tiltrække opmærksomhed, hvor end du går.

Den sorte denim farve giver et sofistikeret og tidløst udseende, der kan matches med alle slags toppe og sko. Stil dem sammen med en t-shirt og sneakers til en afslappet og cool hverdagslook, eller kombiner dem med en flot top og høje hæle til en elegant aftenlook.

FREDDY WR.UP® SNUG SHORTS HIGH WAIST – DENIM SORT – XS er ikke bare shorts. Det er et statement. Det er et skønhedsredskab, der hjælper dig med at fremhæve din naturlige skønhed og selvtillid. Så tag springet og føl dig fantastisk i disse shorts.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FREDDY WR.UP® SNUG SHORTS HIGH WAIST – DENIM SORT – XS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.