Tilbud

FREDDY WR.UP® SNUG SHORTS REGULAR WAIST – DENIM LYS WASHED – XS

kr. 399,00

Varenummer 3503800905763795 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Dette er ikke et almindeligt par shorts. Det er et par shorts, der vil forvandle din garderobe og give dig en selvsikker stil som aldrig før. Mød FREDDY WR.UP® SNUG SHORTS REGULAR WAIST – DENIM LYS WASHED – XS.

Disse shorts er lavet med et unikt mix af 36% polyester, 40% bomuld, 11% viscose, 10% lyocell og 3% elastan, der giver den perfekte kombination af blødhed, strækbarhed og holdbarhed. De er ikke kun behagelige at have på, men de sikrer også, at de former og løfter din numse på den helt rigtige måde. Ja, du læste rigtigt. Med de indbyggede WR.UP® teknologi, er disse shorts designet til at skabe en flatterende pasform, der fremhæver dine naturlige kurver og giver dig en super attraktiv silhuet.

Med en middel (Regular waist) talje og skinny fit, vil disse shorts passe perfekt til enhver lejlighed. Uanset om du går efter et afslappet hverdagslook eller ønsker at skabe et mere sofistikeret outfit, vil disse shorts være din go-to style. Med deres denim lys washed farve får du en klassisk og tidløs stil, der aldrig går af mode.

Så lad os se det i øjnene – det er på tide at opgradere din shorts-kollektion med FREDDY WR.UP® SNUG SHORTS REGULAR WAIST – DENIM LYS WASHED – XS. Grib fat i et par i dag og oplev, hvordan disse shorts vil løfte dit outfit og din selvtillid til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FREDDY WR.UP® SNUG SHORTS REGULAR WAIST – DENIM LYS WASHED – XS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.