Tilbud

Kids ONLY Pink Lady / Heat Waves Laura Cross Back Badedragt – Str. 134/140

Original price was: kr. 199,95.Current price is: kr. 99,97.

Varenummer 8764301995838372 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Denne søde Kids ONLY Pink Lady / Heat Waves Laura Cross Back badedragt er det perfekte valg til din lille vandhund. Den bløde polyamid og elastanblanding sikrer en behagelig pasform, mens det farverige og livlige design vil få dit barn til at skille sig ud ved poolen eller på stranden.

Badedragten har en smigrende cross back-stil, der giver optimal bevægelsesfrihed til aktive børn, samtidig med at den sikrer en sikker og pålidelig pasform. Den er designet i størrelse 134/140, hvilket passer til børn i alderen 9-10 år, og vil give dem masser af bevægelsesfrihed til at lege og svømme i vandet.

Det legende Pink Lady / Heat Waves mønster giver en sjov og livlig æstetik, der vil glæde enhver lille pige. Uanset om hun foretrækker at dykke dybt ned i vandet eller bygge sandslotte på stranden, så vil denne badedragt holde hende komfortabel og selvsikker hele dagen.

Husk at følge vaske- og brugsanvisningen for at sikre, at din Kids ONLY Pink Lady / Heat Waves Laura Cross Back badedragt forbliver i topstand sæson efter sæson. Gør dig klar til en sommer fyldt med sjov, solskin og smil med denne fantastiske badedragt, der vil bringe glæde og farve til enhver vandaktivitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kids ONLY Pink Lady / Heat Waves Laura Cross Back Badedragt – Str. 134/140”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.