Tilbud

Magic Slimshort Sort Medium - --: Sort - Black, --: Medium

DKK 249,00 DKK 129,00

Varenummer 4409200485396904 Kategori

Om produktet

Ønsker du at slanke dig og tone op på rekordtid? Magic Slimshort Sort Medium er din nye bedste ven! Disse magiske slimshorts bruger kompressions- og shapewear-teknologi til at hjælpe dig med at opnå den figur, du altid har ønsket dig, hurtigt. Disse shorts er lavet af behageligt, åndbart stof og er perfekte til at have på under tøjet eller bare slappe af i huset. Og med en alsidig sort farve passer de til alt. Disse magiske slimshorts med shapewear er designet til at hjælpe dig med at se bedst muligt ud ved at give et medium kompressionsniveau. Den sorte farve er perfekt til ethvert outfit, og mellemstørrelsen passer til de fleste kropstyper. Lavet af et behageligt og åndbart stof, er disse shorts perfekte til hverdagsbrug.

 

Magic Slimshorts er den perfekte løsning på alle dine figurproblemer. Disse shapewear-shorts er designet til en kvindes krop og vil hjælpe dig til at se godt ud i ethvert outfit. Ikke flere muffintop, ikke flere svulmende lår, bare glathed! Magic Slimshorts har en elastisk linning, der strækker sig, så de passer perfekt rundt om dine hofter, og de kommer i tre forskellige størrelser – small/medium, medium/large og large/x-large. Hemmeligheden er de indbyggede kompressionspaneler, der flader din mave og lår ud, så du

 

Fordele

Magic Slimshorts er lavet af en åndbar nylon/spandex blanding, der giver fast kontrol, hvor du har mest brug for det. Magic Slimshorts er designet til at komprimere og konturere din midtersektion og give dig en fladere mave og et mere tonet look. Linjen er blød, behagelig og fleksibel nok til at bære under ethvert tøj.

Magic Slimshort er den perfekte løsning til kvinder, der ønsker at se tyndere ud! Disse shapewear-shorts er super behagelige og giver dig en kurvet form. Magic Slimshorts har en elastisk linning, så de er nemme at have på og tage af. De vil få dine ben til at se slankere ud og dine balder mere tonet. Disse er gode til at bære under jeans eller bukser, eller endda med en kjole eller nederdel. Bær dem alene, når du er hjemme eller udenfor. Magic Slimshorts er det mest komfortable og unikke slankende undertøj i verden. Magic Slimshorts har et patenteret design, der reducerer op til 2 tommer fra din talje uden nogen ubehagelig klemning, binding eller klemning.

Beskrivelse

Magic Bodyfashion A flubby tummy? The Magic Slim Short forms itself to the Body like a second skin, correcting the areas of the waist and tummy enabling you to wear figure-hugging clothes that you might have banned from your life many years ago. Farve / C

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magic Slimshort Sort Medium – –: Sort – Black, –: Medium”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.