Tilbud

Name it Peachy Keen Myddi Frozen Badedragt – Str. 122/128

Original price was: kr. 169,95.Current price is: kr. 84,97.

Varenummer 8764301483894110 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Forestil dig at det blide prikken af en sommerbris mod din kind, det solbeskinnede smil fra din lille pige, og latteren der fylder poolen med glæde. Nu kan du bringe alt dette og mere til live med Name it Peachy Keen Myddi Frozen badedragt. Denne fortryllende badedragt er designet til at bringe et strejf af magi til enhver svømmetid.

Med sit charmerende frosne tema, der minder om en snedækket eventyrverden, vil din datter elske at hoppe i poolen iført denne badedragt. Den pastelfarvede palette af blå, lyserød og lilla skaber en sød og drømmende æstetik, der vil få hende til at føle sig som en ægte isprinsesse.

Udover sit fantastiske udseende er Name it Peachy Keen Myddi Frozen badedragt også en pålidelig og behagelig følgesvend til alle vandeventyr. Lavet af en blanding af 88% polyamid og 12% elastan, garanterer denne badedragt en smidig pasform, der giver bevægelsesfrihed og komfort hele dagen. Så uanset om din datter plasker i bølgerne, svømmer som en havfrue eller leger vandpolo, vil denne badedragt sikre, at hun ser godt ud og føler sig godt tilpas samtidig.

Desuden er Name it Peachy Keen Myddi Frozen badedragt let at vedligeholde, så du kan bruge mere tid på at skabe uforglemmelige sommerminder med din lille én. Så lad os sammen skabe magiske øjeblikke under solen med denne drømmende badedragt, der bringer fantasy og sjovt sammen i én fortryllende kombination. Din datter vil elske dig for det, og du vil elske at se hende stråle som den prinsesse, hun er. Så gå ikke glip af chancen for at tilføje lidt magi til hendes sommergarderobe med Name it Peachy Keen Myddi Frozen badedragt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Name it Peachy Keen Myddi Frozen Badedragt – Str. 122/128”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.