Tilbud

PrimaDonna PERLE HIGH BRIEF 0562343 S

DKK 359,00 DKK 323,10

Varenummer 1034001798925903 Kategori

Om produktet

Når det kommer til kvalitetslingeri, er det få mærker, der kan måle sig med PrimaDonna. Deres linje af PERLE HIGH BRIEF trusser er det perfekte eksempel på deres dedikation til ekspertise. Disse smarte tights har en stram, behagelig pasform, der omslutter kroppens kurver, samtidig med at de giver fremragende støtte hele dagen. Lavet med en blanding af polyamid og elastan, har disse tights lige nok stræk til at holde dig tilpas og støttet hele dagen lang. Uanset om du er på vej på arbejde eller skal ud med venner, vil disse primaDonna-trusser helt sikkert holde dig til at se og føle dig bedst muligt fra top til tå. Så hvorfor vente? Bestil dit par PERLE HIGH BRIEF trusser i dag og opdag forskellen selv!

Fremragende støtte og komfort

PrimaDonna PERLE HIGH BRIEF trusser er det perfekte eksempel på mærkets dedikation til ekspertise. Disse smarte tights har en stram, behagelig pasform, der omslutter kroppens kurver, samtidig med at de giver fremragende støtte hele dagen. Lavet med en blanding af polyamid og elastan, har disse tights lige nok stræk til at holde dig tilpas og støttet hele dagen lang. Uanset om du er på vej på arbejde eller skal ud med venner, vil disse primaDonna-trusser helt sikkert holde dig til at se og føle dig bedst muligt fra top til tå. Så hvorfor vente? Bestil dit par PERLE HIGH BRIEF trusser i dag og opdag forskellen selv!
Tæt, behagelig pasform
Du er træt af ubehagelige og lidet flatterende trusser. Du vil have noget, der passer godt, ser godt ud og føles godt hele dagen lang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PrimaDonna PERLE HIGH BRIEF 0562343 S”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.