Tilbud

Triumph Medium Shaping Series Shorts L, Farve: Sort, Størrelse: L, Dame

Original price was: kr. 380,00.Current price is: kr. 342,00.

Varenummer 3500201846072093 Kategorier ,

Om produktet

Beskrivelse

Triumph Medium Shaping Series Shorts L i sort er det ultimative valg for kvinder, der ønsker komfort, stil og selvtillid i en og samme pakke. Disse shorts er skabt til at forme og fremhæve din naturlige skønhed på den mest behagelige måde. Lavet af en blød shapewear kvalitet, vil du straks føle dig godt tilpas, uanset om du er på arbejde, i fitnesscentret eller bare hygger derhjemme.

Den høje talje og fin silikonekant ved benene sikrer, at shortsene bliver, hvor de skal, og giver dig en jævn og flot silhuet. Uanset om du ønsker at skabe en slankere talje eller bare føle dig mere selvsikker i din yndlingskjole, vil Triumph Medium Shaping Series Shorts L være din trofaste ledsager.

Shortsene er lavet af en tætvævet kvalitet, der ikke kun former din krop, men også giver dig fuld bevægelsesfrihed. Uanset om du er på farten hele dagen eller skal danse natten igennem, vil disse shorts understøtte dig hele vejen igennem.

Med en sammensætning af 53% elastan og 47% polyamid er disse shorts ikke kun behagelige at have på, men også lette at vedligeholde. De sorte shorts vil være et tidløst og alsidigt tilføjelse til din garderobe, der kan styles på utallige måder og til enhver lejlighed.

Investér i dig selv og din selvtillid med Triumph Medium Shaping Series Shorts L og oplev, hvordan den rigtige shapewear kan ændre dit syn på din egen krop. Gør dig klar til at føle dig fantastisk, uanset hvor dagen bringer dig hen. Grib muligheden for at forme din fremtid med stil, komfort og selvsikkerhed. Triumph Medium Shaping Series Shorts L – fordi du fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Triumph Medium Shaping Series Shorts L, Farve: Sort, Størrelse: L, Dame”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.