Tilbud

Zila 3/4 uv badedragt – PINK – 92

Original price was: kr. 249,95.Current price is: kr. 124,98.

Varenummer 4275100239158541 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Zila 3/4 uv badedragt i en smuk pink farve er den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Lavet af høj kvalitetsmaterialer, er denne dragt designet til at give dig maksimal komfort og beskyttelse, uanset hvor du svømmer. Den 3/4 lange ærmer og ben giver ekstra dækning mod solens skadelige stråler, samtidig med at dragten stadig er let og behagelig at have på.

Den strækbare og hurtigtørrende stof sikrer, at du kan bevæge dig frit i vandet uden at føle dig begrænset. Dragtens flatterende pasform og moderne design gør den ideel til enhver vandsportaktivitet eller en afslappende dag på stranden. Den flotte pink farve tilføjer et strejf af sjov og femininitet til dit udseende, og det er sikret, at du vil skille dig ud blandt de andre.

Uanset om du er en erfaren svømmer eller bare elsker at tilbringe tid ved vandet, vil Zila 3/4 uv badedragten blive din trofaste følgesvend. Beskyt din hud mod solen samtidig med at du ser fantastisk ud. Invester i komfort, stil og kvalitet med denne dragt, som vil vare i mange sæsoner fremover. Gør dig klar til at erobre vandet med selvtillid og elegance i denne smukke pink badedragt fra Zila.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Zila 3/4 uv badedragt – PINK – 92”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.