Shapewear Test

Herunder ser du vores bud på de bedste shapewear produkter i forskellige kategorier.

TRIUMPH INFINITE SENSATION WYOB BODY - Netlingeri.dk

PRIMADONNA FIGURAS - Netlingeri.dk

PRIMADONNA FIGURAS SHAPEWEAR 0563255 PR

Primadonna Figuras - Netlingeri.dk

PRIMADONNA FIGURAS SHAPEWEAR 0563255
Triumph Trendy Sensation - Netlingeri.dk
Triumph Trendy Sensation Shirt01 Sort XL - --: Sort - Black, --: XLarge
Shapewear g-streng trusse - Faktiskpraktisk.dk
Shapewear g-streng - Sort
Shapewear BH - Sort
Triumph trendy sensation - Netlingeri.dk
Triumph Trendy Sensation Shirt02 Hvid S-XL
Triumph shaping shorts - Netlingeri.dk
TRIUMPH MEDIUM SHAPING SERIES SHORTS L 10201712 0004

Der findes rigtig meget shapewear på det danske marked. Derfor er det vanskeligt at sikre, at man vælger et kvalitetsrigtigt og effektivt stykke shapewear, hvis ikke man ved, hvad man skal holde øje med. Er det første gang du skal købe shapewear, kan det derfor virke som lidt af en jungle.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at det er umuligt at vurdere, hvad det rette valg. Det er dog påkrævet, at du først sætter dig ind i, hvilke faktorer, der er særligt vigtige at holde fokus på. Heldigvis behøver det ikke nødvendigvis at være vanskeligt. Faktisk kan du blive klogere på nettet dette herunder.

Kan alle bruge shapewear?

Der er ikke nogen begrænsninger for, hvem der kan bruge shapewear. Mange tror, at det kun kan bruges af kvinder med kurver, men det er ikke tilfældet. Det kan sagtens bruges af slanke kvinder, og efter graviditeten, hvor der kan være behov for at camouflere diverse udsatte områder under stramme kjoler og nederdele.

Desuden fås shapewear med forskellige shaping-effekt: let, medium og kraftig. Dertil er shapewear udviklet til at kunne forme kroppen efter de individuelle behov. Alt efter den ønskede effekt og grad af shaping, bruges der vidt forskellige materialer, hvorfor der er mærkbar forskel på en let og kraftig shaping-effekt.

Materialer der bruges til at opnå en let effekt, har en mindre fast struktur, der kun former lidt. Er målet at få en medium effekt, som ofte bruges i trusser til formning af nedre problemområder, bruges andre materialer. Til kraftig effekt er materialet fast og former reelt kroppen, hvorfor det især bruges til bodies og panties.

Hvilket shapewear bruges til hvilket tøj?

Da der findes mange typer shapewear, er det selvsagt ikke det hele, der egner sig til alle former for tøj. Der er flere ting at tage hensyn til i et sådant tilfælde, men en god huskeregel er, at jo strammere dit tøj er, desto færre detaljer må dit shapewear have. Har det for mange detaljer, ses det blot alt for tydeligt gennem dit tøj.

Er du iført et pencilskirt, så kan du fx bruge trusser med ben, der kan forme både baller og lår. Du kan også vælge en højtaljet udgave af trusserne, som vil give en slankere talje under en kjole. Bodies tages kun i brug, hvis du ønsker at forme hele kroppen. De bruges ofte under en stram top og nederdel eller en etuikjole.

Der er dog ikke nogen konkrete regler for, hvilket shapewear, der kan bruges under hvilke tøj. Derfor er det en personlig vurdering. Her bør det selvfølgelig understreges, at det ikke er pointen, at man skal kunne se, at du har shapewear på. Derfor er det en god idé at vælge shapewear, der ikke har for mange detaljer mv.

Stor eller lille størrelse – hvad skal man vælge?

Der er mange faktorer, der er vigtige, når du skal købe shapewear. En af de vigtigste er dog størrelsen. Dette skyldes, at du for alt i verden ikke må købe shapewear, der er for småt. Der er mange, der ender med at købe shapewear, der er for lille i størrelsen. Nogen gør det ved en fejl, mens andre faktisk gør det helt bevidst.

Mange tror, at man får en større effekt, hvis man vælger en mindre størrelse. Det er dog en myte, og det er vigtigt, at det understreges, at det ikke er sandt. Tværtimod vil det blot resultere i smerte som følge af trykket fra det strammende shapewear. Faktisk kan det få huden til at rødme, fordi den udsættes for et højt tryk.

Har du besluttet dig for, at du gerne vil købe shapewear? I så fald er du nødt til at tage dig god tid til at vælge, så du kan sikre, at du får fat i den rette størrelse. Det er især vigtigt, hvis du har planer om, at du skal have almindeligt undertøj på indenunder. Vigtigst af alt er dog, at det skal være behageligt og ikke må trykke.

Hvordan ved jeg, om det sidder rigtigt?

Det er vigtigt, at shapewear sidder tæt til kroppen. Hvis det ikke gør det, er det ikke meget værd. Sidder det ikke tæt til kroppen, har det ikke nogen effekt. Derfor er det vigtigt, at du har fokus på dette. Det skal dog heller ikke sidde så stramt, at det er ubehageligt. Det skal nemlig føles komfortabelt at have shapewear på.

Derfor handler det om at finde den rette balance mellem stramt og løst. Der skal dog ikke herske tvivl om, at det selvfølgelig skal sidde mere stramt, end det skal sidde løst. Derfor er det også en god idé, at du får prøvet forskellige modeller og typer af shapewear. Det er den bedste måde at finde frem til det rette for netop dig.

Når du skal bruge dit shapewear for første gang, skal det føles en kende stramt. Det vil nemlig tilpasse sig til din krop med tiden. Dertil er det også vigtigt, at det har en høj andel af elastan. Det er nemlig et materiale, der giver en suveræn shaping-effekt. Det sikrer, at du kan opnå netop den effekt og figur, du ønsker at opnå.

Er shapewear ubehageligt at have på?

Mange tror, at det er ubehageligt at have shapewear på. Det er dog blot en myte. Den eneste grund til, at det skulle være ubehageligt, er i tilfælde af, at du har valgt for småt shapewear. Det understreger blot, hvor vigtigt det er, at du vælger den rette størrelse. Gør du ikke det, kan det nemlig netop resultere i ubehag.

Det betyder dog ikke, at shapewear kan bruges af alle. Det er ganske vist få, der ikke kan bruge det, men det ændrer ikke på, at der er nogen, der skal være varsom med sin brug af shapewear. Det bør blandt andet ikke bruges efter blodpropper eller i tilfælde af vejrtrækningsproblemer.

I sådanne sammenhænge er det bedst, at man helt undlader at bruge det. Bruger du shapewear, og føler du pludselig, at du bliver utilpas, er det vigtigt, at du hurtigst muligt får taget det af.