Shapewear Kjole

Body shapewear er en perfekt løsning, hvis du har et ønske om at se slankere eller strammere ud, når du har iført dig et særligt stykke tøj. Derfor bliver shapewear body især brugt sammen med en tætsiddende kjole til en festlig begivenhed. Det kan dog også bruges sammen med en stram skjorte eller anden form for overdel.

Du kan finde mange forskellige typer shapewear på markedet. Body shapewear hører naturligvis ind under her, men er også kendt som en body shaper. Det er en type shapewear, der hovedsageligt fokuserer på din overkrop. Derfor kan det være nødvendigt at kombinere den med fx et par shorts eller et par trusser.

Hvad er body shapewear?

Det er et stykke shapewear, der har fokus på at forme din overkrop. Udseendemæssigt minder den en del om en badedragt. Faktisk kan det bedst beskrive som en shapewear bodystocking. Her bør det dog pointeres, at der både fås modeller med indbygget BH, men også modeller, hvor en separat BH er nødvendig at tage på.

På lige fod med en bodystocking, er det nemt at åbne bunden på en body shaper. Det kan du gøre ved hjælp af en såkaldt krog og øje-lukning. Derfor er det faktisk også en type shapewear, der har den fordel, at det er nemt at tage det af og på. Det er bestemt ikke noget, der er gældende for alle former for shapewear.

Og hvad bruges body shapewear til?

Der er tale om et stykke shapewear, der er udviklet specifikt til at få din overkrop til at se slankere ud. Derfor vil det ikke have nogen indflydelse på nedre del af din krop. Til dette formål skal du derfor bruge en anden type shapewear. Hvis du har et ønske om at få din mave til at se strammere ud, er det dog det rette valg.

Det kan dog ikke blot bruges til at få din mave til at se strammere ud, til trods for, at det er det klare formål. Det kan også bruges til at udligne love-handles såvel som synlige BH-linjer på ryggen. Dertil er det også et stykke shapewear, der har fokus på flere områder: Mave, overben, lår, hofter, bryster, ryg og bagdel.

Derfor er det faktisk et stykke shapewear, der tager sig af flere forskellige områder på kroppen. Det er ikke alle, der er klar over dette.

Hvornår bør man bruge en body shaper?

Du kan bruge en body shaper et i et hav af sammenhænge. Du kan derfor også have den på under et væld af forskellige typer tøj. Det skyldes, at det er i stand til at udligne flere områder på din krop. Derfor kan du faktisk være iført en body shaper under stort set enhver form for tøj, men det er selvfølgelig ikke nødvendigt.

Hvis du vil have mest muligt ud af din body shaper, bør du bruge den under en tætsiddende kjole, en stram top eller en skjorte. Hvis du har meget løstsiddende tøj på, giver det selvfølgelig ikke meget mening at gøre brug af body shapewear under. Derfor er det typisk kun i forbindelse med stramt tøj, at det bliver brugt.

Derfor er det vigtigt at købe shapewear i rette størrelse

Hvis du skal købe shapewear, er der mange faktorer, der er vigtige. Det er gældende, uanset om det er en bodystocking, et par trusser eller noget helt tredje. Der er dog især ét aspekt, der er vigtigt. Det er nemlig uhyre vigtigt at sikre, at det har den rette størrelse. Faktisk er der flere årsager til, at det er så vigtigt.

Det er vigtigt, at dit shapewear har den rette størrelse af to årsager. Det er vigtigt, at det ikke sidder for tæt, da det blot vil føre til ubehag. Hvis det ikke er komfortabelt at have på, har du næppe lyst til at gå med det. Derfor vil det blot resultere i, at du slet ikke får det brugt. Får du det ikke brugt, er det blot spild af penge.

Du skal sikre, at dit shapewear ikke sidder for stramt. Du skal dog også sikre, at det ikke sidder for løst. Hele idéen med det er, at det skal sidde tæt, så det kan stramme din krop op. Derfor er det vigtigt, at du ikke vælger for stor en størrelse. Hvis du gør det, så har det ikke den ønskede effekt.

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvilken størrelse du skal bruge, er det en god idé at prøve lidt forskelligt. Som udgangspunkt skal du blot vælge den eller de størrelser, som du normalt bruger. Hvis du gør det, så er der en god chance for, at det sidder som det skal. Heldigvis finder der dog måder at vurdere, om det gør det.

Hvordan ved jeg, om mit body shapewear sidder korrekt?

Hvis det er første gang, du står over for at skulle købe body shapewear, er det ikke sikkert, at du ved, hvordan du kan vurdere, om du har fået fat i den rette størrelse. Det er dog til at have med at gøre, når du skal vurdere dette. De er nemlig op til dig selv at vurdere, om du føler, at det er et stykke beklædning, der passer til dig.

Når du skal vurdere, om det sidder, som det skal, skal du blot sikre, at det sidder tæt, men uden at det er til ubehag eller gene. Hvis det sidder tæt, så kan du også både mærke og se, om det har en effekt. Derfor er det op til dig selv at vurdere, om det er for stramt eller ej. Det er nemlig meget vigtigt, at det ikke er til ubehag.

Vær opmærksom på, at det giver sig lidt med tiden

Første gang du har dit body shapewear på, kan det godt føles en kende stramt. Det skal det helst gøre, da det vil udvide sig og tilpasse sig til din krop med tiden. Sidder det ikke helt tæt til, når du tager det på første gang, er der en risiko for, at det bliver for småt med tiden.

I dag er shapewear uhyre populært. Det bruges af kvinder i alle aldre over hele verden. I takt med, at det er blevet mere populært over de seneste år, er det blot naturligt, at der er sket en stor udvikling ift. udvalget af shapewear. Blandt byder udvalget i dag på et stort sortiment af kjoler og underkjoler med shapewear.

Det store udvalg er selvfølgelig en fordel, da du er garanteret, at udvalget byder på noget, der falder i netop din smag. Det er fx ikke alle, der er vilde med idéen om at have en underkjole på. Andre synes, at det er en god idé. Derfor er det op til dig selv at vurdere, om du vil finde det tiltalende at have en underkjole på.

Hvad kan man bruge en shapewear kjole til?

Til en start, er det vigtigt, at det er gjort klart, at der selvfølgelig ikke er tale om en kjole, der skal erstatte din almindelige kjole. Derimod er der tale om en underkjole, som du skal have på under din primære kjole. Den er lavet til at kunne opstramme din mave og ryg, så du opnår netop den figur, som du ønsker at opnå.

Der skal ikke herske tvivl om, at der findes mange andre former for shapewear. Fx findes der også shapewear, der er udformet som en bodystocking. Det er et stykke beklædning, der læner sig en del op ad en underkjole. Derfor er det ikke alle, der er med på, hvor en underkjole egentlig adskiller sig fra en bodystocking.

En underkjole adskiller sig fra en bodystocking med shapewear, da den også fortsætter ned over både lår og bagdel. Det er ikke noget, der gør sig gældende for en bodystocking. Det er der flere fordele forbundet med. Én ting er, at du får opstrammet disse områder på kroppen, hvilket ikke er tilfældet ved en bodystocking.

Noget helt andet er, at du undgår, at din shapewear kjole laver en bulle, hvor den slutter. Det vil være synligt, hvis du er iført en tætsiddende kjole. Derfor er det ikke altid, at en bodystocking egner sig til at blive brugt under en stram kjole. For en underkjole er det dog helt anderledes. Den kan altid bruges under en kjole.

Du kan finde mange underkjoler med shapewear på det danske marked. Derfor er der selvfølgelig også en vis forskel på de mange modeller. Du kan fx få modeller, der ikke omslutter brysterne. Det betyder, at du undgår, at brystpartiet bliver trykket fladt. Af denne grund foretrækkes en sådan variant også af de fleste kvinder.

Vigtigt at din shapewear kjole har den rette størrelse

Du kan selvfølgelig finde shapewear i mange størrelser. Det er også noget, der er gældende for kjolerne. Du er derfor garanteret, at du også kan finde en kjole, der lever op til dine krav i forhold til størrelsen. Her er det vigtigt, at det gøres klart, at du skal vælge med omhu, da det er meget vigtigt, at du vælger den rette størrelse.

Det er der flere årsager til, men det handler i grove træk om, at en for lille størrelse vil medføre ubehag, mens en for stor størrelse vil resultere i mindsket effekt. Det understreger blot vigtigheden af at vælge den rette størrelse. Det kan være svært, men det er vitalt, at du sørger for at give dig god tid til at sikre netop dette.

I og med, at udvalget er stort, er du dog sikret, at du også kan finde en shapewear kjole, der har en størrelse, der passer perfekt til dig. Det er betydeligt bedre, at du investerer en kende mere i en kjole, der har den rette størrelse, frem for blot at vælge et vilkårligt shapewear underkjole tilbud, til trods for, at det er billigere.

Hvordan ved jeg om jeg har valgt den rette størrelse?

Uanset hvilken type shapewear, der er tale om, er det vigtigt, at det sidder tæt til kroppen. Det skal dog ikke sidde så tæt, at det fører til, at det er ukomfortabelt at have på. Hvad det betyder er, at det ikke må stramme for meget. Omvendt er det dog lige så vigtigt at sikre, at din nye shapewear kjole ikke sidder for løst på dig.

Hvis det er første gang, at du skal købe en kjole med shapewear, er det en god idé, at du prøver forskellige modeller. Køber du den på nettet, er det vigtigt, at du sørger for at studere størrelsesguiden meget nøje. Det skal dog gøres klart, at den skal føles en kende stram, når du bruger den første gang, da den vil tilpasse sig.

Når du skal vælge din kjole, er det også en god idé at gå efter en model med en høj andel af elastan. Det bør der være en høj andel af i enhver form for shapewear. Det skyldes, at det er et materiale, der giver dig den bedst mulige shaping-effekt. Derfor er det også et aspekt, der skal være fokus på, når du skal vælge din kjole.

Hvornår får jeg brug for en shapewear-kjole?

Der kan være mange tidspunkter, hvor du får brug for en sådan kjole. Det er ikke alle, der har lyst til at være iført en shapewear-kjole, hvorfor det er en god idé at starte med at gøre op med sig selv, om man rent faktisk har lyst til dette. Har du ikke det, så vil du ikke føle dig komfortabel, og det vil ende med at være ubehageligt.

I og med, at det er en underkjole, at der selvfølgelig i særdeleshed i forbindelse med brug af kjole, at du også vil få brugt din shapewear-kjole. Det er ikke ensbetydende med, at du ikke kan bruge den til andre formål, men det er dog sjældent, at det vil være aktuelt. Derfor vil du næppe få den brugt på daglig basis.

Det er derimod til festlige og finere arrangementer, at du vil få brug for den. Eksempelvis er det ofte kjoler med shapewear, som Hollywood-stjerne har under deres kjoler, når de går på den røde løber.