Find Freddy wr.up hos shapewearguide

Hos shapewearguide.dk elsker vi alt slags tøj, som gør noget godt for ens krop og det må man sige Freddy wr.up gør, isæt for numsen! Freddy wr.up bukser er blevet utrolig populære de sidste par år og det er der da også en rigtig god grund til. Det er nemlig nogle bukser som løfter din numse op og fremhæver dine former på numsen og det er noget alle kvinder ønsker! 

Freddy wr.up bukser er fra et italiensk mærke og de er også kaldet numse bukser, fordi de netop kan gøre noget helt fantastisk for ens numse, uden at skulle rende i fitness centret flere gange om ugen! Vi kender det nok alle sammen, dagligdagen er fuldt booket op og der er rigeligt at lave, og så er der ofte ikke meget energi eller overskud til at tage i fitness, men derfor skal du alligevel have mulighed for, at gøre noget godt for din numse. Det kan du gøre med Freddy wr.up bukser, bukserne vil løfte din numse op og fremhæve dine former på bedste vis.

Har du ikke prøvet de berømte bukser, som selv de kendte har i deres garderobe, så vil jeg helt klart anbefale dig at investere i et par, og så vil jeg godt love dig at du aldrig vil bruge andre bukser igen! Prøv vores Freddy wr.up bukser og få en numse som da du var tyve år. 

Se også vores store udvalg undertøj her.

Hvorfor er Fredy wr.up så populære?

Freddy wr.up bukser er blevet så populære fordi det simpelhen bare er nogle utrolig gode bukser, de er ikke kun gode fordi de fremhæver dine former rigtig godt, men også fordi det er et par bukser, som er lavet i et rigtig godt materiale og så er det vævet i tre forskellige retninger, hvilket gør at du for nogle bukser som er utrolig holdbare og vil holde sin pasform utrolig længe, også selv efter dagligt brug og mange vaskninger.

Så hvis du ønsker nogle bukser som gør noget godt for din numse, men som også er af god kvalitet og holder sin pasform længe, så er det Freddy wr.up bukser du skal bruge til din garderobe!

Det er ikke en skam at bruge shapewear tøj såsom Freddy wr.up bukser eller måske en shapewear trusse, det er noget de fleste kvinder bruger i deres daglig dag. Der er også utrolig mange kendte kvinder som bruger shapewear, det kan være Jennifer Aniston eller Marry Merlin, de bruger begge dagligt shapewear til deres daglig dag.

FREDDY WR.UP® REGULAR WAIST - MELANGE

Hvilke størrelser og farver kan jeg få?

Du kan finde Freddy wr.up i næsten alle størrelser, så vi tør godt garantere dig at de også er i din størrelse. Skulle det ske vi ikke har den, så er du velkommen til at kontakte os og så vil vi prøve at finde en løsning på problemet. Herunder kan du se en liste med størrelser.

  1. XS
  2. S
  3. M
  4. L
  5. XL

Se også vores størrelseguide her:

XXSXSSMLXL
EU STØRRELSE323436384042
TALJE58-62 cm63-67 cm68-72 cm73-77 cm78-82 cm83-87 cm
HOFTE82-86 cm87-91 cm92-96 cm97-101 cm102-106 cm107-111 cm
BENLÆNGDE74 cm74 cm74 cm74 cm76 CM76 cm

I forhold til farver, så er der et væld af forskellige farver at vælge i mellem, der er næsten et par bukser i alle farver. Vi har Freddy wr.up i alle farver som de er producerede i, så hvis vi ikke har den farve som du ønsker, så er det fordi bukserne ikke er lavet i den farve. 

Hvorfor er Freddy wr.up bukser så gode?

Bukserne fra Freddy wr.up er blevet så populære, fordi det virkelig er en buks som der er kræset om, både i forhold til materiale valget men specielt også designmæssigt. Du kan finde bukserne i et utrolig stort udvalg af farver og størrelser og det er da bare noget alle kvinder elsker! Udover at være lavet i et holdbar materiale og flot design, så har Freddy wr.up bukserne også mange andre fordele. 

En af de andre gode fordele ved bukserne, er at de vil løfte din numse op og fremhæve din figur på en meget flot og sexet måde, uden du skal rende i fitness centret flere timer om dagen! 

Hvad koster Freddy wr.up?

Du kan finde bukser fra Freddy wr.up til omkring 899 kroner, når de ikke er på tilbud. Men her hos shapewearguide har vi dem altid på tilbud så vi kan garantere dig et godt køb! Du kan lige nu finde bukserne fra Freddy wr.up fra 449 kroner! Du for altså et ar bukser i rigtig god kvalitet til en skarp pris, det er ikke ofte at så gode bukser i et så godt materiale kan købes så billigt. 

Har du ikke prøvet bukserne fra Freddy wr.up endnu? Så vil jeg helt klart anbefale dig at prøve et par du vil ikke fortryde det. Jeg vil love dig at når du har prøvet et par bukser fra Freddy wr.up, så vil du ikke bruge andre bukser igen.

Find et stort udvalg af Freddy wr.up bukser hos shapeit.dk