Shapewear Top

Shapewear top

Shapewear top er en meget populær del og noget som de fleste kvinder bruger i deres daglig dag, om de vil indrømme det eller ej. Og det er da hellere ikke uden grund at de fleste kvinder, selv hollywood-stjerner har en shapewear top i deres garderobe, den kan nemlig få dig til at se slankere og tyndere ud samtidig med at den vil løfte dine bryster op og fremvise din figur på beste vis!

Med en shapewear top kan du hurtigt komme til at ligne en på 20 år igen og dine veninder vil spørge dig til råds om din hemmelighed, hvis du ikke allerede har fortalt dem den. Hvis du ikke har prøvet en shapewear top endnu, så skal du glæde dig!

Vores shapewear toppe er lavet i de bedste materialer som du kan finde, for at give dem den bedste styrke i forhold til at holde sin pasform efter meget brug eller mange vaskninger, derudover så er materialet nøje udvalg så du sagtens kan have toppen på mange timer i træk, uden at din hud bliver irriteret eller du føler dig klemt pågrund af materiale valget.

Shapewear top i blødt materiale 

Udover at shapewear toppen er lavet i et ekstra blødt og holdbart materialer, så er det altså også blevet vævet i tre forskellige retninger, for at give shapewear toppen endnu mere styrke. Du for altså en shapewear top som vil holde sin pasform utrolig længe og så vil få dig til at se tyve år yngre ud for kun 249 kroner.

Prøv en af vores shapewear toppe i dag og du vil føle dig tyve år yngre i morgen, vi tør godt sige at når du først har prøvet en shapewear top fra shapewearguide.dk så kommer du aldrig til at købe andre toppe igen! Køb dem her på siden.

Se også vores shapewear trusser her.

Hvad er en shapewear top?

Shapewear-toppe er shapewear som er designet til at give ekstra støtte og form til overkroppen. Disse toppe er typisk lavet af strækbare, åndbare stoffer, der omfavner din krops konturer uden at begrænse bevægelser eller forårsage ubehag. De har normalt kompressionspaneler i nøgleområder som taljen og under brystet og udbening eller andre støttende strukturer, der hjælper med at skabe et mere strømlinet look. Shapewear toppe kan bæres alene eller under tøjet, og de kommer i en række forskellige stilarter, herunder sports-bh’er, crop-toppe og strukturerede bodysuits. Så hvis du leder efter ekstra formgivning og støtte til din brystlinje eller midtersektion, kan en Shapewear-top være det, du har brug for!

Hvis du er klar til at lære alt, hvad du behøver at vide om Shapewear toppe, så lad os komme i gang!

En shapewear top er en top, som både er utrolig lækker at have på, men den har også andre gode egenskaber! En shapewear top løfter nemlig dine bryster op og holder din mave på plads. Toppen er lavet af rigtig gode materialer, som både holder sin pasform utrolig længe, men som også er meget lækkert at have på.

Vi kender det nok alle sammen, at have en t-shirt eller trøje på som er irriterende for huden? Hvis du spørger os, så er der ikke noget værre!

Men bare rolig det kommer du aldrig til at opleve med vores shapewear toppe. Materialet er nøje udvalg så det både er blødt for din hud, selv efter flere timers brug men også utrolig stærkt, og for at gøre shapewear toppen endnu stærkere, så er materialer vævet i tre forskellige retninger, hvilket gør at den har en endnu bedre styrke og holdbarhed, selv efter rigtig mange vaskninger.

Hvad bruges shapewear toppen til?

Du kan bruge din shapewear top i utrolig mange forskellige situationer, det kan være hvis du ønsker at se slankere ud på maven, eller måske hvis du gerne vil have dine bryster til at sidde højre oppe og bedre, så er shapewear toppen helt klart noget for dig!

En shapewear top kan bruges under alt slags tøj, du skal dog huske at hvis det er en kjole du skal have på, så vil vi ikke anbefale shapewear toppen, men derimod vores shapewear underkjole, som nemt kan skjules under kjolen. Skal du derimod have en langærmet tætsiddende bluse på, så vil vi helt klart anbefale dig vores shapewear top.

Du kan som sagt bruge shapewear toppen, helt som du lyster, der er dog i nogle situationer, hvor det vil være bedre og kønnere at bruge en af vores andre shapewear. Har du ikke prøvet vores shapewear top endnu? Så syntes jeg du skal give den et forsøg og komme til at se slankere ud for under 250 kroner. 

Hvornår bør man bruge en body shaper?

Du bør bruge en shapewear top, når du føler dig utilpas i dit tøj. Vi kender det alle sammen, at vi har i forvejen en travl hverdag med børn, arbejde eller skole og så kan det være svært at presse fitness ind i programme.

Så kommer der ofte lidt ekstra på sidebenene, men det behøver ikke være lig med at du skal føle dig utilpas i dit tøj. Der kommer shapewear toppen ind i billeder, den vil nemlig få dig til at se slank og trænet ud,  uden at rende i fitness flere gange om ugen!

Du kan bruge en shapewear top i alle de situationer som du ønsker, det kan være under din kjole eller under din tætsiddende bluse eller måske under din ynglings trøje. Hvis du ikke har prøvet vores shapewear top endnu? Så syntes jeg du skal give den et forsøg, du vil ikke fortryde det.

Hvordan ved jeg, om min shapewear top sidder korrekt?

Det er ret simpelt, hvis du føler dig tilpas i din nye shapewear top, så sidder den som den skal! Føles det som den sidder lidt for løst eller måske lidt for stramt? Så burde du helt klart bestille en shapewear top i en anden størrelse. En shapewear top, skal føles godt at have på, den skal både være behagelig at have på og så skal du næsten ikke kunne mærke du har den på, så sidder den korrekt!

Vær opmærksom på, at det giver sig lidt med tiden

Når du trækker i din nye shapewear top, så kan den godt føles lidt stram, og det er meningen. Den skal ikke føles som den sidder løst første gang du prøver den, for selvom den er lavet i et kvalitetsstof, så er det meningen at den skal give sig lidt og forme sig efter din krop, efter et par ganges brug.

Billige shapewear toppe

Shapewear har aldrig været mere populært, end det er nu. Der er ikke kun opstået en større popularitet, men også en større åbenhed omkring shapewear. I dag er det de færreste, der har et problem med at indrømme, at de gør brug af shapewear. Selv de store Hollywood-stjerner har indrømmet brug af det på den røde løber.

Har du også selv overvejet at købe shapewear? I så fald har du et væld af muligheder. Der findes nemlig flere forskellige former for shapewear. Det er selvfølgelig en fordel, da det garanterer, at du finder noget, der lever op til dine krav. Hvad det dog også betyder er, at det kan være svært at finde det rette shapewear for dig.

Hvad bruges en shapewear top til?

Hvad de fleste former for shapewear har tilfælles er, at det er lavet til at give dig den krop, du ønsker at have. Det kan man dog opnå på flere måder. Ifører du dig en shapewear top, ifører du dig også et stykke tøj, der er lavet til at give dig en flad mave og en slank talje, hvilket er netop, hvad mange kvinder har et ønske om.

Derfor bruges en sådan top også til at give dig en flad mave og en slankere talje. Den kan bruges under stort set enhver form for tøj, men de fleste gør dog kun brug af det, hvis de har tætsiddende tøj på. Det kan være i tilfælde af, at man har tætsiddende kjole eller en stram top på, da en shapewear top her er en god løsning.

Minder om en kortere version af en shapewear underkjole

En shapewear top kan på mange punkter minde om en kortere version af en underkjole med shapewear. De fungerer på stort set samme måde, men adskiller sig dog ved, at toppen er væsentligt kortere. Derfor er det også en løsning, der kan bruges, hvis man har bukser på, hvilket ikke er tilfældet ved en længere underkjole.

Begge dele kan dog fås både med og uden omslutning af brysterne. Derved kan man selv styre, hvorvidt det er noget, der er brug for, eller det er noget, man har lyst til. Her skal man dog være opmærksom på, at det kan give et fladere udseende til brystpartiet, og det er ikke alle kvinder, der har interesse i at opnå dette.

Vigtigt at vælge en shapewear top i rette størrelse

Der er mange faktorer, der er vigtige, når man skal købe shapewear. Hvis du har besluttet dig for at investere i en shapewear top, er størrelsen en af de vigtigste faktorer. Det er der flere årsager til, men det skyldes dog især, at længden skal ramme plet. Den må nemlig hverken være for lang eller for kort – ikke engang en smule.

Hvis den er for kort, så vil den sidde og stramme på hoften. Det er ikke blot forstyrrende og ubehageligt, men det vil ofte også skabe en uheldig bulle. Derfor er det vigtigt, at du undgår at vælge en top, er er for kort. Det er dog ikke noget, der betyder, at du blot skal vælge en top, der er lidt for lang, for at være på den sikre side.

Det bør du ikke gøre, da den heller ikke må være for lang tid. Hvis du vælger en top, der er for lang, resulterer det typisk blot i, at det vil skabe en uønsket bulle midt på numsen. Det understreger selvfølgelig vigtigheden af, at du holder et nøje øje med længden, når du står over for at skulle købe en ny opstrammende top.

Det er ikke kun længden, der er vigtig

Når du skal vurdere, om du har fået fat i den rette størrelse, er det dog ikke kun længden, der er vigtig. Den skal selvfølgelig også have den rette bredde. Hvad der menes med dette er, at du ikke må vælge en top, der er for stram. Det er der flere årsager til, men til trods for dette, er der alligevel mange, der vælger en lille top.

Det skyldes i høj grad, at der er mange, der tror, at de får en bedre effekt af at vælge en top, der har en lille størrelse. Det er dog vigtigt, at det er gjort klart, at det ikke er tilfældet. Derfor bør du ikke tro, at du fx vil få en smallere talje e.l., hvis du går ned i størrelse. Det eneste det vil medføre er, at du oplever stort ubehag.

Omvendt er det dog mindst lige så vigtigt, at du ikke vælger en top, der er for stor. Er din top for stor, så har den ikke nogen effekt – så simpelt kan det siges. Det understreger også, at det er vigtigt at have fokus på at vælge den rette størrelse. Har man ikke det, kan man nemt risikere at spilde penge på en ubrugelig top.

Det handler derfor om at finde en shapewear top, der er komfortabel at have på, men som sidder tæt. Den må dog ikke stramme i et sådant omfang, at du kan fornemme, at det bliver ubehageligt at have den på over en længere periode. Første gang du har den på, skal den dog stramme lidt ekstra, da den giver sig med tiden.

Shapewear kan ikke trylle de overflødige kilo væk

Det er selvfølgeligt vigtigt, at du ikke tror, at du kan bruge en shapewear top til at trylle de overflødige kilo væk. Det er ikke sådan de fungerer. En sådan top kan hjælpe dig med at opnå den ønskede figur, men det er ikke ensbetydende med, at dine deller er væk, når du tager din top af igen. Det skal du selvfølgelig huske på.

Det er dog ikke noget, der ændrer på, at der er tale om en uhyre effektiv måde at skabe en figur, som du kan være glad for, hvis du fx skal have en tæt kjole eller nederdel på. Det er derfor også især til fest og fin brug, at mange kvinder vælger at iføre sig en shapewear top, som kan give dem en flad mave og en smallere talje.


Typer af Shapewear-overdele

Et par forskellige Shapewear toppe er tilgængelige på markedet, hver med sine unikke fordele. Her er et hurtigt overblik over de mest populære former for shapewear toppe:


Sports bh’er

Sports bh’er giver støtte og formning til brystet og kompression i midterpartiet. De er typisk lavet af åndbare, fugttransporterende stoffer, der holder dig kølig og tør under træning.


Crop toppe

Crop toppe er kortere end traditionelle Shapewear toppe, og de dækker typisk kun maveområdet. De er en god mulighed, hvis du vil have noget mindre snærende på, eller hvis du vil vise en smule hud frem.


Bodyer

Bodysuits er den mest omfattende form for Shapewear-top, da de dækker hele torsoen og ofte strækker sig ned til lårene. De har typisk udbening eller andre støttende strukturer på vigtige områder som talje og ryg, og de kan bæres alene eller under tøjet.


Nu hvor du kender de forskellige typer Shapewear toppe, der er tilgængelige. Lad os vælge den rigtige størrelse og stil til dig.


Sådan vælger du den rigtige størrelse og stil

Når det kommer til at vælge den rigtige størrelse og stil af Shapewear-top, er der et par ting, du skal huske på. Her er et par tips til at hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning:


Overvej din kropstype.

Den første ting du skal gøre er at overveje din kropstype. Hvis du har en større barm, skal du kigge efter en Shapewear-top, der giver ekstra støtte i det område. Hvis du bærer overskydende vægt i din midtersektion, skal du kigge efter en top med kompressionspaneler i det område. Og hvis du har et mere petite stel, kan du overveje en crop top eller bodysuit.


Bestem den rigtige størrelse

Når du har overvejet din kropstype og det kompressionsniveau, du har brug for, vil du være i stand til at bestemme, hvilken størrelse Shapewear-top der passer til dig. Det er vigtigt at vælge en tætsiddende, men ikke for stram størrelse, da du ikke ønsker, at toppen skal være ubehagelig eller snærende.


Overvej stilen

Den sidste ting du skal gøre er at overveje stilen på Shapewear-top du ønsker. Hvis du leder efter noget, der kan bæres alene eller under tøjet, så er en bodysuit måske din bedste mulighed. Og for noget mindre snærende kan en crop top være et bedre valg. Og for ekstra støtte under træningen, kan en sports-bh være den bedste mulighed.

Nu hvor du ved, hvordan du vælger den rigtige størrelse og stil af Shapewear-top, lad os tale om, hvordan du bærer dem.


Sådan bærer du Shapewear-overdele

Der er et par forskellige måder, du kan bære Shapewear toppe, afhængigt af din stil. Her er et par tips til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din Shapewear-top:


Vælg det rigtige outfit.

Det første, du skal gøre, er at vælge det rigtige outfit til din Shapewear-top. Hvis du er iført en bodysuit, vil du gerne sikre dig, at den passer godt til resten af dit outfit. Hvis du har en crop top på, vil du gerne parre den med højtaljede underdele for at skabe en slankende effekt. Og hvis du har en sports-bh på, vil du gerne sikre dig, at den matcher resten af dit træningsudstyr.


Sæt den på korrekt.

Den næste ting, du skal gøre, er at tage din Shapewear-top korrekt på. Hvis du har en bodysuit på, skal du træde ind i den og trække den op over dine hofter. Hvis du har en crop-top på, skal du trække den ned over hovedet. Og hvis du har en sports-bh på, skal du stikke dine arme gennem stropperne og justere pasformen.


Juster efter behov

Når du har din Shapewear-top på plads, skal du muligvis justere den for at få den perfekte pasform. Hvis du er iført en bodysuit, skal du sørge for, at trykknapperne eller krogene er fastgjort korrekt. Hvis du har en crop top på, skal du justere stropperne, indtil de er behagelige. Og hvis du har en sports-bh på, skal du sørge for, at båndet sidder tæt, men ikke for stramt.


Ofte stillede spørgsmål om shapewear toppe


Skal jeg tage en størrelse op i Shapewear-top?

Nej, det ville hjælpe, hvis du ikke lagde en størrelse op i Shapewear. Det er vigtigt at vælge en tætsiddende, men ikke for stram størrelse, da du ikke ønsker, at toppen skal være ubehagelig eller snærende. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, anbefaler vi at konsultere vores størrelsesskema.


Hvad er den bedste måde at vaske Shapewear på?

Den bedste måde at vaske Shapewear på er ved at lægge det i blød i koldt vand med et mildt rengøringsmiddel. Det ville hjælpe, hvis du også undgik at blege eller stryge dit Shapewear.


Hvor ofte skal jeg have en Shapewear-top på?

Du kan bære en Shapewear-top, så ofte du vil! Vi anbefaler dog ikke at have den på i mere end 8 timer for at undgå ubehag. Hvis du skal have den på i en længere periode, foreslår vi, at du vælger en stil med justerbare stropper eller kroge, så du kan justere pasformen efter behov.


Hvorfor skal jeg have Shapewear på?

Der er mange grunde til, at du måske har brug for eller ønsker at bære Shapewear. Måske søger du at udglatte din silhuet eller forsøger at opnå et specifikt look til en begivenhed. Uanset årsagen, kan Shapewear hjælpe dig med at opnå det look, du ønsker.


Hvordan ved jeg, om mit Shapewear er for stramt?

Hvis dit Shapewear er for stramt, kan du føle dig utilpas eller indsnævret. Du kan også bemærke, at din hud ser rød eller irriteret ud, når tøjet rører din krop. Vi anbefaler at løsne tøjet eller vælge en anden størrelse, hvis dette sker.


Hvad er den bedste måde at opbevare Shapewear-top på?

Den bedste måde at opbevare Shapewear på er et køligt, tørt sted. Vi anbefaler også, at du hænger din Shapewear-top for at forhindre folder eller beskadigelse.