Tilbud

Cala badedragt – PEACH PARFAIT – 92

Original price was: kr. 349,95.Current price is: kr. 174,98.

Varenummer 4275100194375887 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Svejsende solstråler danser over det azurblå hav, mens børnenes latter fylder luften og skaber en stemning af frihed og leg. Med Cala badedragten – PEACH PARFAIT – 92, kan dine små nå nye højder af sjov og eventyr under solens varme stråler.

Designet med omhu og kærlighed af Hummel, er denne badedragt en sand perle blandt børnetøjet. Med et smukt og elegant design i en fortryllende peach-farve, vil din lille stjerne skinne på stranden eller poolkanten.

Vi ved, hvor vigtigt det er at beskytte vores børn mod solens skadelige stråler. Derfor er Cala badedragten lavet af jerseystof med UV-beskyttelse, som er CE-mærket og testet i henhold til de højeste standarder. Du kan derfor trygt lade dine børn lege og boltre sig i solen, velvidende at de er godt beskyttet.

Denne badedragt er ikke kun praktisk, den er også utrolig behagelig at have på. Den bløde og strækbare jerseystof sikrer, at dine børn kan bevæge sig frit og ubesværet, mens de udforsker vandets magiske verden.

Med Cala badedragten – PEACH PARFAIT – 92 kan du skabe uforglemmelige sommerminder for dine børn. Lad dem springe og plaske i vandet, bygge sandslotte og fange krabber ved strandkanten. Lad dem opleve glæden ved frihed og leg, mens de stråler i denne smukke og funktionelle badedragt.

Så hop i badedragten, smør solcremen på, og lad sommerens eventyr begynde med Cala badedragten – PEACH PARFAIT – 92. Lad dine børn være stjerner i deres eget solskinsdrama og skab minder, der vil vare livet ud.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cala badedragt – PEACH PARFAIT – 92”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.