Er du blevet født med en stor barm og flotte kurver? Hvis du er det, så har du nok tit oplevet at det kan være svært at få sit tøj til at sidde pænt og ordenligt. Her kommer shapewear ind i billedet, det er en løsning som bruges af rigtig mange kvinder dagligt, men også mange kendte hollywood stjerner bruge dagligt shapewear under deres tøj. Med shapewear kan du få din krop til at se et par kilo tyndere ud, det kan være din mave, som måske har taget et ekstra kilo på henover ferien, med shapewear til maven, kan du nemt skjule de ekstra kilo og få din mave til at stå helt flad igen. Husk på at der er ingen skam i at bruge shapewear, der er flere tusind kvinder der bruger det dagligt og der er utrolig mange kendte som også bruger shapewear dagligt, både beyonce og kate winslet bruger shapewear på daglig basis.

Se hele vores udvalg af shapewear her.

Hvad er shapewear?

Shapewear beklædning går i bund og grund ud på at forme sin krop, som de fleste ønsker at den ville se ud. Det kan være du har taget et par ekstra kilo på efter du har født dit barn eller måske har du bare ikke gået så meget i fitness på det sidste? Det kan shapewear hjælpe med at skjule, du kan både få shapewear til maven, shapewear underkjole, shapewear trusse, shapewear shorts, shapewear top. Shapewear hjælper dig med at vise dine former på den bedst mulige måde og vil hjælpe med at få det hele til at sidde stramt, de steder du ønsker det.

Kan jeg få shapewear til maven?

Ja det kan du. Med shapewear til maven kan du hurtigt og nemt få en flad mave igen. Vores shapewear til maven vil hjælpe dig med at stramme maveskinnet op, så det hele sidder stramt igen. Så tænker du måske det ikke lyder så behagligt at have på? Men bare rolig, alt vores shapewear er lavet i højeste kvalitet, så du sagtens kan have dit shapewear på i mange timer i streg uden at irritere huden og føle dig klemt.

Find et stort udvalg af shapewear her.

Kan jeg få shapewear til numsen?

Ja det kan du. Du kan både få shapewear trusser og shapewear shorts, som begge hjælper dig med at få numsen til at sidde som den skal, uden at rende i fitness centret hver dag. Vores shapewear vil få din numse til at se ud som den gjorde da du var 18 år gammel, det vil løfte den op og få den til at blive der. Vores shapewear shorts eller shapewear trusser, er lavet ud af de bedste materialer du kan finde på markedet og så er det vævet i tre forskellige retninger, hvilket gør at det vil holde sin pasform i utrolig lang tid!

Miraclesuit® Hi-Waist Breif 2705 Sort XXL - --: Sort - Black, --: 2XLarge

Kan jeg få shapewear trusser?

Ja det kan du. Shapewear trusser hjælper dig med at stramme numsen op og så kan du få dem som lang model også så de går op og strammer maven op også. Vi hos shapewearguide.dk har et stort udvalg af højtaljede slankende trusser, bodystockings til kvinder, slankedragter, shapewear trusser, underkjoler der slanker, slanketoppe der former og holder maven inden samt opstrammende strømpebukser i et flot design.

Kan jeg få shapewear body?

Ja her på siden kan du finde et stort udvalg af shapewear body, som hjælper med at stramme op på hele kroppen godt og vel. Nu tænker du måske at vores shapewear body lyder som om det ikke er særlig behagligt at have på? Men bare rolig vores shapewear body er lavet af de bedste materialer, så du sagtens kan have sættet på i flere timer i træk uden at fæle dig ”klemt”.

Hvor kan jeg købe shapewear?

Herunder har vi samlet en liste over webshops du kan købe shapewear:

 

  1. shapewearguide.dk
  2. faktiskpraktisk.dk
  3. netlingeri.dk
  4. frandeli.dk

Hvad koster shapewear?

Du kan finde shapewear i mange forskellige prisklasser alt efter hvilken kropsdel, du vil have shapewear til. Men du kan ofte finde shapewear til mellem 200 – 300 kroner pr del. Det dyrete shapewear du kan købe er bodystocking, da der er brugt meget stof til at lave den model.

Hvordan ved jeg om mit shapewear sidder korrekt?

Det første du skal tjekke er at dit shapewear sidder stram til kroppen, det skal dog ikke sidde så stramt at du føler dig ”klemt” eller føler dig utilpas, så har du købt det i forkert størrelse. Shapewear bliver ofte brugt en hel dag og derfor skal det også være behagligt at have på en hel dag. Man skal dog huske at selvom det ikke skal sidde for stramt, så må det altså hellere ikke sidde for løst, hvis man ønsker den bedste effekt af sit shapewear. Det er en meget fin balancegang man skal holde med om det er for stramt eller løst. Husk dog at første gang du bruger det, vil det føles som om det sidder meget stramt, men efter det er brugt en gang eller 2, vil det have strækket sig og formet sig efter din kropsbygning.

Hvilken shapewear bør jeg have?

Det kommer helt and på hvilke dele på din krop du er ked af. Er det foreksempel din mave du er lidt ked af, at den hænger lidt eller måske har fået et par kilo for meget på? Så skal du gå efter shapewear til maven. Er det din numse, som du syntes hænger lidt for meget? Så skal du finde shapewear trusser eller shapewear body. Inden du køber shapewear, så kigger du på dig selv om beslutter hvilket kropsdel, du gerne vil have strammet lidt op og derefter kan du gå ud og investere i shapewear.

Er det ubehageligt at have shapewear på?

Det korte svar er nej. Hvis du syntes det er ubehageligt at gå i dit nyindkøbte shapewear, så er det enten fordi du har købt det i en for lille eller stor størrelse. Eller så har du måske købt noget for billigt shapewear, der er nemlig meget stor forskel på hvilken kvalitet shapewear bliver solgt i.

Hvad er shapewear godt for?

Shapewear er godt for dem som tit er på farten eller dem som har børn og ikke har tid eller overskud til at rende i fitness dagligt, men som gerne stadig vil se godt ud. Det kan du nemt med shapewear, du kan finde shapewear til maven, hvis det er der du føler der er kommet for mange kilo på. Men du kan også finde shapewear til numsen, hvis du føler den er begyndt at hænge lidt. Så kan shapewear trusser eller shapewear body nemt hjælpe dig med det problem.

Hvorfor er shapewear godt?

Shapewear er godt, fordi du ikke behøver at rende i fitness centret for at smide de få kilo du måske har taget på under din ferie eller juleferien. Med shapewear kan du nemt og billigt skjule de små deller som du har fået.

Hvordan vælger jeg shapewear i den rigtige størrelse?

Der er mange faktorer, der er vigtige, når du skal købe shapewear. Det er også derfor, at det kan være svært at finde det helt rette. Noget af det vigtigste er dog at sikre, at du ikke køber noget, der er for lille i størrelsen. Det er der flere årsager til, men er den alt for lille, kan det føre til smerter eller få din hud til at rødme.

Derfor er det meget vigtigt, at du sørger for at købe shapewear, der er i rette størrelse. Som udgangspunkt skal du blot gå efter den størrelse, du bruger normalt. Det er også gældende, hvis du vælger at være iført dit normale undertøj indenunder. Det er selvfølgelig op til dig selv, hvorvidt du har lyst til dette eller ej.