Hvad er shapewear?

Shapewear er noget tøj som hjælper dig med at stramme din krop op, det kan være du gerne vil have din mave til at sidde lidt strammer eller du måske gerne vil have løftet din numse lidt op?

Så kan shapewear trusser være noget for dig, de hjælper med at holde maven på plads og så løfter de numsen op på plads. Har du en meget travl hver dag med børn eller arbejde? Så kan det være svært at få fitness til at passe ind i den plan du har for ugen og så kommer der som regel et par ekstra kilo på sidebenene, men med shapewear behøver du ikke rende i fitness center flere gange om ugen.

Du kan nemt hoppe i en shapewear underkjole og få numsen og mave til at sidde perfekt, samtidig med det er behagligt at have på i flere timer af gangen!

Se alt shapewear på tilbud her.

Billigt shapewear

Shapewear handler om at du skal føle dig godt tilpas. Hvis du føler din krop er mere som du ønsker den skal være, så giver det bare en følelse af velbehag og tilfredshed.

Med Shapewear kan du få flad mave, stramme lår og faste baller. Du kan også kan vælge kun at fokusere på lårene, numsen og det nederste af maven ved at vælge shapewear strømpebukser, hvis det er her du føler fokus skal være.

Shapewear er blevet utrolig populært de senest par år og det er da hellere ikk uden grund. Hvis man kan få sin smukke figur og former frem uden at skulle rende i fitness hver dag, så er det da at fortrække til hver en tid!

Her hos shapewearguide.dk kan du finde et stort udvalg af shapewear i bedste kvalitet og til den bedste pris! Vi har kun det bedste shapewear på markedet! Du kan læse herunder hvilket ting man skal holde øje med inden man investere i nyt shapewear.

Se alt vores shapewear her.

PRIMADONNA FIGURAS SHAPEWEAR 0563255 PR

Hvor kan jeg købe shapewear?

Der er et utal af hjemmesider du kan købe shapewear hos, men ikke alle slags shapewear er værd at købe. Der er meget konkurrence på markedet og derfor er der nogle producenter, som producerer tøjet i meget dårlig kvalitet for at kunne sælge det billigt. Derfor har vi nederst her i afsnittet lavet en liste til dig, med de 5 bedste hjemmesider hvor du kan købe shapewear til både en god pris og god kvalitet.

  1. shapewearguide.dk
  2. https://faktiskpraktisk.dk/shapewear
  3. https://www.hunkemoller.dk/lingeri/shape-wear
  4. https://www.zizzi.dk/shapewear
  5. https://shop.change.com/da-DK/categories/shapewear?page=1

Hvad for noget shapewear findes der?

Der findes et hav af forskellige shapewear modeller, du kan finde shapewear til næsten alle kropsdele.

Du kan finde shapewear toppe, shapewear trusser, shapewear bh, shapewear underkjole, shapewear shorts og shapewear kjoler. Derudover kan du finde shapewear i utrolig mange forskellige størrelser, du kan både finde shapewear til store kvinder som hjælper med at holde det hele på plads, men du kan også finde shapewear til tynde kvinder, som hjælper dig med at give din krop en bedre figur og former.

Her kan du se alle størrelser, vi har på lager af shapewear:

Betegnelse

Størrelse

Talje i cm.

Hofte i cm.

S

36-38

58-68

80-92

M

40-42

68-80

92-104

L

44-46

80-88

104-112

XL

46-48

88-98

112-122

2XL

50-52

98-110

122-134

3XL

54-56

110-122

143-146

Er shapewear komfortabelt at have på?

Det kommer and på rigtig mange ting. Hvis du har købt noget billigt shapewear, som kun koster det halve af andet shapewear, så er det nok ikke særlig behagligt at have på over en længere periode, da der ofte er sparet på materialet så det kan sælges billigt.

Har du derimod betalt en fornuftig pris for dit nye shapewear så kan du sagtens have det på i flere timer i træk eller flere dage i træk, uden at føle dig klemt eller utilpas. For at shapewear skal være komfortabelt at have på, skal det for det første være lavet i et godt materiale som holder sin pasform og som ikke irriterer huden.

En anden ting er at dit shapewear skal være vævet i 3 forskellige retninger, det skal det være for at kunne holde sin pasform efter dagligt brug eller mange vaskninger.

Shapewear bedst i test

Der er lavet mange forskellige test på forskellige shapewear modeller, for at finde ud af hvilken model der er bedst i test.

Vi mener, at det bedste shapewear er det der giver dig den flotteste form og som hjælper dig med at føle dig godt tilpas i dit outfit, derudover så skal det være noget shapewear der holder sin pasform længe også ved dagligt brug og som er utrolig behagligt at have på i flere timer i streg, det mener vi er godt shapewear.

I en shapewear bedst i test, skal der tages højde for hvilken kvalitet tøjet er i, og hvilken slags vævning det er lavet af. For at dit shapewear skal kunne holde sin pasform længe også efter dagligt brug, så skal det være vævet i 3 forskellige retninger, for at være så stærkt som muligt, derfor anbefaler vi altid at man undersøger om det er vævet i 1, 2 eller 3 retninger inden du investere i det.

Her på siden kan du finde shapewear i højeste kvalitet, som kun er lavet af de bedste materialer der er på markedet, så du sagtens kan have det på en hel dag eller flere dage i træk uden at føle dig klemt eller ukomfortabel. Desuden er alt vores shapewear vævet i 3 retninger, så vi kan garantere dig at det holder sin pasform længe, også efter flere måneder og mange vask.

Hvordan kan shapewear bruges i hverdagen?

Du kan bruge dit shapewear i mange forskellige sammenhænge i hverdagen og selve begrebet ”shapewear” dækker også alt indenfor undertøj, underkjoler, shorts, toppe, badedragt og meget mere og de forskellige produkter kan man selvfølgelig bruge i forskellige sammenhænge i hevrdagen.

Du kan finde shapewear der hjælper med at holde maven inde og holde din figur på din krop. Er du på udkig efter noget shapewear som slanker og former din krop? Så er der rigtig god hjælp at hente her på siden, du kan finde et stort udvalg af shapewear bodyer, shapewear trusser og shapewear shorts, som alle hjælper med at holde maven inde og give din krop den bedste form.

I hverdagen kan det være en god ide at bruge shapewear trusser eller shapewear toppe, som enten hjælper med at holde maven inde og løfte numsen, eller en shapewear top som også hjælper med at holde maven inde, men som også løfter brysterne op på plads.