Tilbud

Ble- badedragt neopren med UV – LAVENDER – 0-3 MDR.

Original price was: kr. 239,95.Current price is: kr. 95,98.

Varenummer 4275100619069415 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Denne ble-badedragt i neopren er det perfekte valg til din lille baby, når I skal på stranden, i poolen eller bare hygge jer i vandkanten. Med sin charmerende lavendelfarve og feminine flæsedetaljer skiller denne badedragt sig ud fra mængden og vil helt sikkert få din baby til at se både nuttet og stilfuld ud.

Neoprenmaterialet er ideelt til at holde din baby varm i vandet, samtidig med at det er blødt og behageligt at have på. Den indvendige høje talje og tætsiddende rib ved benene sikrer en behagelig pasform og giver god bevægelsesfrihed til leg og plasken i vandet. Med denne ble-badedragt kan din baby trygt udforske vandet uden at bekymre sig om utætte bleer eller generende klæder.

Vanilla Copenhagen Ocean Collection har skabt denne ble-badedragt med fokus på både funktionalitet og design. Du kan være sikker på, at din baby vil se absolut bedårende ud i denne dragt, og samtidig vil den beskytte mod solens skadelige UV-stråler med dens solbeskyttelsesfaktor. Så både på land og i vand vil din baby være godt beskyttet mod solen.

Med denne ble-badedragt kan du og din baby nyde en dag ved vandet med ro i sindet, velvidende at I har valgt en kvalitetsdragt, der kombinerer stil, komfort og beskyttelse. Så gør dig klar til sjov i vandet med din baby iført denne skønne neopren ble-badedragt i smuk lavendelfarve. Lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ble- badedragt neopren med UV – LAVENDER – 0-3 MDR.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.