“Body optimizer” strømpebukser | 60 denier | blue iris

kr. 150,00

Varenummer 4929200203220914 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Forestil dig at du får strømpebukserne i farven blue iris. Disse strømpebukser er ikke bare almindelige strømpebukser – de er dine hemmelige våben til at skabe en fantastisk kropsholdning og få dine kurver til at se fantastiske ud.

Denne body optimizer er skabt af Decoy med det formål at give dig en løftende effekt i bagdelen, samtidig med at den holder din mave flad. Så kan du se fantastisk ud, uanset hvad du har på.

Vi har skabt disse strømpebukser med særlig opmærksomhed på komfort. De er lavet i en lækker og blød 60 denier kvalitet, der er behagelig at have på hele dagen. Så kan du gå rundt med selvtillid og føle dig godt tilpas hele dagen lang.

Strømpebukserne er lavet af 88% polyamid og 12% elastan, hvilket sikrer en god pasform og strækbarhed.

Så hvis du drømmer om at fremhæve dine naturlige kurver og skabe en smuk, flatterende silhuet, er disse Body optimizer strømpebukser det perfekte valg. De er din hemmelighed til at se fantastisk ud og føle dig selvsikker i ethvert outfit.

Køb dine Body optimizer strømpebukser i farven blue iris i dag, og lad dem hjælpe dig med at skinne og føle dig fantastisk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““Body optimizer” strømpebukser | 60 denier | blue iris”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.