Tilbud

Decoy Shapewear Tai -, Farve: Sort, Størrelse: S, Dame

Original price was: kr. 150,00.Current price is: kr. 135,00.

Varenummer 3500200098610189 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Præsentation af Decoy Shapewear Tai – Sort (Størrelse S) til damer:

Styrk dit selvtillidsniveau og omfavn din naturlige skønhed med Decoy Shapewear Tai i sort. Denne luksuriøse trusse er ikke kun designet til at give dig en fantastisk silhuet, men den er også fremstillet med fokus på din komfort og velvære.

Decoy Shapewear Tai er udført i en let og strækbart kvalitet, der omfavner din krop og giver dig et pænt og holdbart løft. Trussen har desuden en høj talje, der giver ekstra støtte og opmærksomhed på de områder, du ønsker at fremhæve.

Materialerne, der er anvendt til produktionen af denne skønne shapewear tai, består af 61% polyamid og 39% elastan. Dette sikrer en behagelig pasform, der både former og bevæger sig med din krop. Du kan derfor bevæge dig frit og ubesværet hele dagen lang.

Med Decoy Shapewear Tai får du ikke kun en trusse, men også en tro følgesvend, der hjælper dig med at se dit bedste ud og føle dig fantastisk til enhver lejlighed. Tag kontrol over din stil og lad denne forførende trusse løfte din selvtillid til nye højder.

Forkæl dig selv med det bedste inden for dansk modetøj hos FashionFifteen.dk. Vores sortiment omfatter kun de mest fashionable og kvalitetsbevidste produkter, der vil inspirere og fremhæve din personlige stil. Pris: 135.00.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Decoy Shapewear Tai -, Farve: Sort, Størrelse: S, Dame”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.