Tilbud

FREDDY WR.UP® 7/8 REGULAR WAIST – DENIM GRÅ – M

kr. 879,20

Varenummer 3503800441062950 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Forestil dig at følelsen af frihed og komfort er lige inden for rækkevidde. Med vores FREDDY WR.UP® 7/8 REGULAR WAIST denim i grå farve kan du opleve det bedste fra begge verdener.

Denne skinny fit 7/8 model er skabt til at omfavne din figur og fremhæve dine bedste træk. Den middelhøje talje sørger for en perfekt pasform, der både er behagelig og elegant.

Med materialer af høj kvalitet, herunder 84% bomuld og 16% elastan, tilbyder denne denim et ekstra strejf af elasticitet og strækbarhed. Du vil opleve en utrolig bevægelsesfrihed, uanset om du er på farten eller slapper af.

WR.UP PETITE 7/8 ankel-længden giver dig en unik fornemmelse og passer perfekt til både hverdag og festlige lejligheder. Du kan skabe en stilfuld og alsidig garderobe ved at kombinere denne denim med forskellige toppe og accessories.

Denne grå denim vil ikke kun blive et favorititem i din garderobe, men også et tøjstykke, der afspejler din personlighed. Tag springet og oplev en ny definition af stil og komfort med FREDDY WR.UP® 7/8 REGULAR WAIST denim i grå farve.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FREDDY WR.UP® 7/8 REGULAR WAIST – DENIM GRÅ – M”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.