Tilbud

FREDDY WR.UP® HIGH WAIST BIKER SHORTS – OIL GREEN – XS

kr. 199,00

Varenummer 3503800118421865 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Lad mig præsentere dig for vores inspirerende og banebrydende produkt: FREDDY WR.UP® HIGH WAIST BIKER SHORTS – OIL GREEN. Disse shorts er ikke bare shorts – de er et ultimativt udtryk for elegance og stil.

Med deres skinny fit og høje talje passer disse shorts perfekt til din krop. De er lavet af en blanding af 60% polyamid, 32% bomuld og 8% elastan, der giver en behagelig og strækbart pasform.

Hvad der gør disse shorts virkelig ekstraordinære er vores WR.UP® teknologi. Denne innovative teknologi er resultatet af intensiv forskning og kombinerer den perfekte blanding af komfort og støtte. Med WR.UP® teknologien vil du opleve en stærk og afslappet fornemmelse i shortsene.

Ikke kun er disse shorts utrolig behagelige at have på, de tilføjer også et strejf af unik stil til dit outfit. Den forførende oil green farve fanger opmærksomheden og giver et friskt og levende udtryk.

Tag dine workouts til et nyt niveau med FREDDY WR.UP® HIGH WAIST BIKER SHORTS – OIL GREEN. Grib chancen for at føle dig inspireret og føle dig helt fantastisk i et par shorts, der er skabt til at forbedre din træningsoplevelse.

Gør dig klar til at blive inspireret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FREDDY WR.UP® HIGH WAIST BIKER SHORTS – OIL GREEN – XS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.