Tilbud

FREDDY WR.UP® SNUG SHORTS REGULAR WAIST – DENIM BLÅ – XS

kr. 429,74

Varenummer 3503801590857909 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Tag et skridt ind i stilfuld komfort med Freddy WR.UP® Snug Shorts Regular Waist – Denim Blå. Disse shorts er mere end bare et stykke denim, de er en oplevelse i sig selv.

Med WR.UP® teknologien er disse shorts designet til at forme og løfte dine naturlige kurver på en smigrende måde. Den høje kvalitet af materialerne – 36% polyester, 40% bomuld, 11% viscose, 10% lyocell og 3% elastan – sikrer en behagelig pasform, der holder hele dagen.

Med sin middelhøje talje er disse shorts perfekte til ethvert outfit og passer til enhver kropsform. Du kan style dem med en afslappet t-shirt og sneakers til en afslappet dag eller parre dem med en elegant bluse og høje hæle til en mere formel lejlighed.

Den friske denimblå farve tilføjer et strejf af lethed og leg til dit look, mens de klassiske jeansdetaljer giver et tidløst udtryk.

Så gør dig klar til at føle dig endnu mere selvsikker og smuk i Freddy WR.UP® Snug Shorts Regular Waist – Denim Blå. Gå ikke på kompromis med hverken stil eller komfort – denne shorts har det hele.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FREDDY WR.UP® SNUG SHORTS REGULAR WAIST – DENIM BLÅ – XS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.