Tilbud

MINI A TURE Delicia UV50+ Badedragt Purple Raindrops – Str. 110-116 cm

Original price was: kr. 399,95.Current price is: kr. 199,97.

Varenummer 8764301253669862 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Tag din lille eventyrer med på en rejse gennem solen og havet med MINI A TURE Delicia UV50+ badedragt i Purple Raindrops. Få dit barn til at skinne som solen selv med denne strålende badedragt, der ikke kun er en visuel fest, men også en praktisk og bæredygtig løsning til enhver dag på stranden eller ved poolen.

Denne badedragt er ikke som de andre – den er lavet med omtanke for både din lille én og miljøet. Fremstillet i genanvendt polyester fra REPREVE®, der inkluderer plastikflasker opsamlet fra havene rundt om i verden. Så du kan have god samvittighed, mens dit barn nyder vandets glæder.

Med flæser langs fronten og over skuldrene tilføjer badedragten et strejf af legende elegance, der med garanti vil gøre din eventyrer til stjernen på stranden. UV50+ beskyttelsen giver dig ro i sindet, da dit barn kan udforske de blå bølger uden at bekymre sig om farlig solstråling.

Få din lille skat til at stråle og føle sig tryg med MINI A TURE Delicia UV50+ badedragt i Purple Raindrops. Giv din eventyrer den bedste start på alle fremtidige sommereventyr, hvor sol, sand og sjov er i centrum. Lad dit barn opleve naturen, mens du ved, at de er beskyttet og godt klædt på til enhver vandaktivitet. Lad eventyret begynde med MINI A TURE Delicia UV50+ badedragt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MINI A TURE Delicia UV50+ Badedragt Purple Raindrops – Str. 110-116 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.