Tilbud

Triumph Medium Shaping Series Shorts L Nz, Farve: Beige, Størrelse: XL, Dame

Original price was: kr. 380,00.Current price is: kr. 342,00.

Varenummer 3500201733301952 Kategorier ,

Om produktet

Beskrivelse

Triumph Medium Shaping Series Shorts er det ultimative valg for kvinder, der ønsker at forme og forbedre deres silhuet på en behagelig måde. Disse shorts er skabt til at give dig den perfekte pasform og den nødvendige support, så du kan føle dig selvsikker og smuk hele dagen lang.

Med sin flatterende beige farve og i størrelse XL, er disse shorts ideelle til kvinder i alle aldre og størrelser. Kombinationen af en tætvævet kvalitet og en blød shapewear struktur gør disse shorts ekstra behagelige at have på, samtidig med at de effektivt former dine kurver.

Shortsene er designet med en fin silikonekant ved benene, der sikrer, at de forbliver på plads hele dagen uden at rulle op. Du vil ikke føle dig generet af dem, men i stedet nyde den perfekte shapewear effekt, de giver.

Lavet af 53% elastan og 47% polyamid, er disse shorts slidstærke og holdbare. De vil være din trofaste følgesvend i mange år fremover. Uanset om du skal til en særlig begivenhed eller bare ønsker at se fantastisk ud til hverdag, er Triumph Medium Shaping Series Shorts det perfekte valg.

Glem alt besvær med at prøve at skjule problemområder og omfavne din krop fuldt ud. Med disse shorts kan du forme og forbedre dine naturlige kurver på en subtil og elegant måde.

Så tag kontrol over din stil og selvtillid med Triumph Medium Shaping Series Shorts. Bestil dem i dag, og oplev, hvorfor de er et must-have i enhver kvindes garderobe. Gå ikke på kompromis med din stil eller komfort – vælg det bedste inden for shapewear med Triumph.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Triumph Medium Shaping Series Shorts L Nz, Farve: Beige, Størrelse: XL, Dame”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.