Tilbud

Triumph Shape Smart BH Uden Bøjle, Farve: Sort, Størrelse: 5, Dame

Original price was: kr. 560,00.Current price is: kr. 504,00.

Varenummer 1034001315043876 Kategorier ,

Om produktet

Beskrivelse

Triumph Shape Smart BH er det ultimative valg for kvinder, der ønsker både komfort og stil. Denne sorte BH uden bøjle kombinerer funktion og formidabelt design på en enestående måde. Med 4D-skumskåle skaber denne BH en perfekt silhuet, samtidig med at den giver en blød og naturlig støtte.

Den indvendige støtte og integrerede stødabsorbering sikrer, at du føler dig sikker og godt tilpas hele dagen. Uanset om du har en travl arbejdsdag foran dig, eller du skal på en spændende aften ude, så er Triumph Shape Smart BH med dig hele vejen.

Det fugtabsorberende stof holder dig tør og frisk, så du kan fokusere på det vigtige i stedet for ubehag. Denne BH er ikke bare et lingeri-stykke, det er en trofast følgesvend, der giver dig selvtillid og komfort i enhver situation.

Med Triumph Shape Smart BH får du ikke kun en BH – du får et stykke beklædning, der understøtter din selvtillid og skønhed. Vær modig, vær smuk, vær dig selv med Triumph Shape Smart BH. Gør dig klar til at opleve en ny dimension af komfort og stil med denne fantastiske BH.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Triumph Shape Smart BH Uden Bøjle, Farve: Sort, Størrelse: 5, Dame”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.