Tilbud

Triumph True Shape Sensation Maxi, Farve: Sort, Størrelse: 38, Dame

Original price was: kr. 320,00.Current price is: kr. 288,00.

Varenummer 3500200697512006 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Tag på en usammenlignelig rejse ind i komfort og selvtillid med Triumph True Shape Sensation Maxi trussen. Med sin elegante sortfarve og en størrelse 38, er denne trusse skabt til at imponere og forbedre din figur.

Lad dig forføre af den lækre glatte og strækbare kvalitet, der omfavner din krop med en shapewear-effekt. Denne trusse går endnu et skridt videre og går højere op, så den smidigt former din mave også. En fin rynkeeffekt ved numsen tilføjer det ekstra touch af kvindelighed og former din numse på fineste vis.

Med sømløse kanter ved benene er denne trusse ideel til at blive båret under ethvert tøjstykke uden at lave afmærkninger. Du kan trygt og komfortabelt bevæge dig gennem dagen, velvidende at din krop ser fantastisk ud og føles endnu bedre.

Fremstillet af 50% polyamid, 5% polyester og 45% elastan, er denne trusse skabt til at give dig den optimale kombination af strækbarhed, holdbarhed og komfort.

Så hvorfor vente? Tag springet og lad Triumph True Shape Sensation Maxi trussen bringe din stil og dit selvværd til uovertrufne højder. Bestil den i dag og oplev den usammenlignelige magi af Triumph.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Triumph True Shape Sensation Maxi, Farve: Sort, Størrelse: 38, Dame”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.