Tilbud

Triumph True Shape Sensation Maxi W, Farve: Hvid, Størrelse: 46, Dame

Original price was: kr. 320,00.Current price is: kr. 288,00.

Varenummer 3500201836969085 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

I denne smukke Triumph True Shape Sensation Maxi W-trusse finder du den perfekte kombination af komfort og stil. Den glatte stretchkvalitet og shapewear-effekt giver dig en uovertruffen følelse af velvære hele dagen lang. Og det bedste af det hele er, at denne trusse ikke kun giver dig et smukt look, den hjælper også med at forme din mave.

Med sin høje talje sørger denne trusse for at give dig ekstra støtte og komfort. Den er designet til at sidde godt på kroppen og giver dig samtidig en flatterende løfteeffekt på bagdelen. Den fine rynkede detalje på numsen tilføjer et ekstra touch af femininitet og sikrer en flot form.

Den sømløse kant ved benene sikrer en behagelig pasform og undgår irriterende ridser eller mærker på huden. Den er lavet af en blanding af polyamid, polyester og elastan, der sikrer en blød, strækbar og åndbar kvalitet.

Lad denne Triumph True Shape Sensation Maxi W-trusse være din følgesvend og boost din selvtillid med sit flatterende design og komfortable pasform. Gør dig klar til at erobre dagen med stil og elegance.

Pris: 288.00 DKK

Bemærk: Varen kan fortsat bestilles på FashionFift.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Triumph True Shape Sensation Maxi W, Farve: Hvid, Størrelse: 46, Dame”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.