Body optimizer strømpebukser, Decoy, blue iris, 60 denier, str. M/L

kr. 149,00

Varenummer 10422102088471412 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Body optimizer strømpebukser fra Decoy er din nøgle til at føle dig smuk, selvsikker og klar til at erobre verden. Disse strømpebukser er skabt til at perfektionere din krop og give dig den ekstra selvtillid, du fortjener.

Med en behagelig mellemtalje designet til at holde maven inde og give støtte til baller og lår, vil du føle dig strålende og veltilpas hele dagen lang. De bløde og åndbare materialer sikrer, at dine ben føles lige så godt, som de ser ud.

Med en densitet på 60 denier er disse strømpebukser perfekte til enhver lejlighed. Du kan nemt style dem til arbejde, en aften i byen eller bare en afslappet dag derhjemme. Deres opstrammende egenskaber vil fremhæve din krop på smigrende vis og give dig et ekstra boost af selvtillid.

Strømpebukserne er i størrelse medium/large og passer perfekt til de fleste kropstyper. Du behøver ikke bekymre dig om at føle dig stram eller ubehagelig, da de er designet til at følge dine kurver og give dig optimal komfort hele dagen.

Med Decoy’s Body optimizer strømpebukser kan du se godt ud, føle dig godt tilpas og være klar til at erobre verden. Tag det første skridt mod at føle dig fantastisk med disse skønne strømpebukser, der vil forvandle enhver dag til en speciel lejlighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Body optimizer strømpebukser, Decoy, blue iris, 60 denier, str. M/L”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.