Tilbud

FREDDY WR.UP® HIGH WAIST – DENIM LYS – XS

kr. 959,20

Varenummer 3503801521109607 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Med FREDDY WR.UP® HIGH WAIST – DENIM LYS – XS er du klar til at erobre verden med stil og komfort. Denne fantastiske buks giver dig den perfekte pasform, der passer til dine smukke former.

Vi har brugt 84% bomuld og 16% elastan til at skabe denne buks, der ikke kun er utrolig behagelig, men også strækbar og fleksibel. Du vil føle dig let som en fjer, når du ifører dig dette fantastiske stykke tøj.

Med sin høje talje får du ikke kun en slankende effekt, men også en fantastisk silhuet, der fremhæver dine feminine kurver. WR.UP® teknologien har været gennemgribende testet og udviklet for at sikre, at du får den bedste komfort og den perfekte pasform.

Den lyse denimfarve tilføjer et strejf af friskhed og stil til dit outfit, uanset om det er til hverdag eller fest. Kombinér den med en sød top og et par stiletter for et chic look, eller brug den med en afslappet t-shirt og sneakers for et mere afslappet og trendy udtryk.

Så oplev en ny definition af stil og komfort med FREDDY WR.UP® HIGH WAIST – DENIM LYS – XS. Din garderobe vil aldrig være den samme igen, når du tilføjer denne fantastiske buks til den.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FREDDY WR.UP® HIGH WAIST – DENIM LYS – XS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.