Tilbud

FREDDY WR.UP® HIGH WAIST – LYS BEIGE – XS

kr. 679,20

Varenummer 3503800033914905 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Giv dine outfits et strejf af elegance og en forbedret pasform med vores fantastiske Freddy WR.UP® High Waist bukser i lys beige. Disse bukser er perfekte til at fremhæve dine former og give dig et slankere og mere defineret udseende.

Freddy WR.UP® teknologien er resultatet af omfattende forskning og kombinerer innovative materialer, sømme og specielle silikoneindsatser. Med et bomuldsindhold på 81% og en elastanandel på 19% tilbyder disse bukser en behagelig og strækbar pasform, der vil følge dine bevægelser uden at miste formen.

Den høje talje giver dig ekstra støtte og sikrer, at bukserne sidder på plads hele dagen. Så uanset om du bevæger dig i fitnesscentret, til arbejde eller socialt samvær, vil disse bukser være din bedste følgesvend.

Tag dine outfitter til et nyt niveau med vores Freddy WR.UP® High Waist bukser i lys beige. Fås i størrelsen XS til en pris af kun 679,03 kr. Grib muligheden for at opleve ultimativ stil og komfort med disse fantastiske bukser. Lad dit tøj tale for sig selv og lad din personlige selvtillid skinne igennem. Bestil dine bukser i dag og vær klar til at imponere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FREDDY WR.UP® HIGH WAIST – LYS BEIGE – XS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.