Tilbud

FREDDY WR.UP® REGULAR WAIST – ECO LEATHER P RØD – XS

kr. 499,00

Varenummer 3503800642680269 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Det er tid til at præsentere dig for FREDDY WR.UP® REGULAR WAIST – ECO LEATHER P RØD – XS, et par bukser, der vil løfte dit outfit til et helt nyt niveau.

Disse fantastiske bukser er lavet med en unik WR.UP® teknologi, der er resultatet af omfattende forskning. Denne teknologi kombinerer de bedste materialer og sømme for at give dig den perfekte pasform og komfort. Du vil føle dig som en ægte fashionista.

Denne model har en middelhøj talje, som skaber en flatterende silhuet for enhver kropstype. Pasformen er skinny, så disse bukser vil fremhæve dine kurver og give dig en selvsikker attitude.

Det røde øko-lædermateriale gør disse bukser endnu mere unikke. Det er både stilfuldt og bæredygtigt, så du kan passe på planeten samtidig med at du ser fantastisk ud.

Uanset om du skal på arbejde, til fest eller bare vil have en stilfuld hverdagslook, så vil disse bukser være dit go-to valg. De kan styles med en simpel t-shirt og sneakers til en afslappet stil eller med en elegant bluse og høje hæle til en mere sofistikeret udseende.

Tag springet og tilføj FREDDY WR.UP® REGULAR WAIST – ECO LEATHER P RØD – XS til din garderobe i dag. Du vil ikke fortryde det, men du vil helt sikkert få komplimenter for dit fantastiske outfit.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FREDDY WR.UP® REGULAR WAIST – ECO LEATHER P RØD – XS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.