Tilbud

FREDDY WR.UP® MID WAIST BIKER SHORTS – SORT – XS

kr. 374,05

Varenummer 3503800149332941 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Lad dine ben opleve ægte biker-chic med vores FREDDY WR.UP® MID WAIST BIKER SHORTS i sort. Disse shorts er mere end bare et stykke tøj – de er en livsstil.

Fremstillet af et perfekt afbalanceret stofmiks af 78% polyester og 22% elastan, giver disse shorts en fantastisk pasform, der følger dine naturlige kurver. WR.UP® teknologien er en revolutionær opfindelse, der er resultatet af omfattende forskning og innovation. Den kombinerer specialdesignet stof, sømme og silikoneindsatser, der arbejder sammen for at løfte din bagerste ende, forme dine lår og give dig en slankere silhuet.

Med en skinny fit og en klassisk mid waist talje, kan du være sikker på, at du ser godt ud fra enhver vinkel. Style dem med dine favorit-t-shirts, toppe eller bluser for at skabe et sofistikeret og alligevel afslappet look.

Ved at vælge vores FREDDY WR.UP® MID WAIST BIKER SHORTS investerer du ikke kun i et kvalitetsprodukt, men også i din egen stilfulde og selvsikre fremtoning. Gå ikke på kompromis med dit look – vælg det bedste, vælg FREDDY.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FREDDY WR.UP® MID WAIST BIKER SHORTS – SORT – XS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.