Tilbud

FREDDY WR.UP® HIGH WAIST – DENIM GRÅ – XS

kr. 959,20

Varenummer 3503800257150295 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Fås nu: FREDDY WR.UP® HIGH WAIST – DENIM GRÅ – XS

Forny dit look med disse fantastiske og fashionable Freddy WR.UP® High Waist Jeans i den mest trendy nuance af grå. Denne stilfulde og moderne denim vil bringe en frisk energi til din garderobe.

Disse bukser er ikke kun fantastisk udseende, de er også utroligt behagelige. Den specielle WR.UP® teknologi er perfekt til at forme og løfte din naturlige figur, hvilket giver dig en smigrende silhuet og selvtillid. De høje taljer skaber en slankende effekt og gør dine ben ser længere ud.

Detaljerne er lige så gode som pasformen. Denne model er lavet af en blanding af 84% bomuld og 16% elastan, hvilket giver bevægelsesfrihed og en behagelig pasform. Den unikke sømteknologi og specielle silikoneindsatser sørger for, at bukserne sidder perfekt hele dagen, uden at miste formen.

Freddy WR.UP® High Waist Jeans vil helt sikkert blive dit go-to valg, når du ønsker at se godt ud og føle dig fantastisk til enhver lejlighed. Udvid din stil og skab et uendeligt antal outfits med disse hæftige og trendy jeans.

Så hvad venter du på? Tilføj disse fantastiske Freddy WR.UP® High Waist Jeans til din garderobe og oplev den ultimative kombination af stil og komfort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FREDDY WR.UP® HIGH WAIST – DENIM GRÅ – XS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.