Tilbud

FREDDY WR.UP® HIGH WAIST – DENIM BLÅ – XS

kr. 959,20

Varenummer 3503800767203103 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Træd ind i den perfekte denimverden med vores utrolige FREDDY WR.UP® HIGH WAIST – DENIM BLÅ. Den er skabt til at forføre med sin skinny fit pasform og høje talje, der fremhæver dine smukke kurver og giver dig en selvsikker holdning.

Vores WR.UP® teknologi, en sand perle af innovation, er resultatet af udførlig forskning. Den kombinerer særlige materialer, sømme og silikoneindsatser, der har til formål at løfte og forme dine balder og samtidig give dig en uimodståelig komfort.

Den blå denimfarve er tidløs og alsidig. Du kan style denne jeans med alt fra en casual t-shirt til en elegant bluse og opnå et look, der er passende til enhver lejlighed. Uanset om du skal på arbejde, en fest eller bare slappe af i byen, vil denne jeans være din bedste ven.

Udover at tilbyde en strålende stil, er dette par jeans også lavet af 84% bomuld og 16% elastan, hvilket sikrer en åndbar og fleksibel pasform. Denne kombination af materialer garanterer, at jeansene sidder perfekt hele dagen, uanset hvad du foretager dig.

Gør dit denimspil endnu mere legende og stilfuldt med vores FREDDY WR.UP® HIGH WAIST – DENIM BLÅ. Lad den forvandle dit look og booste din selvtillid, mens du bevæger dig igennem dagen med en ubesværet elegance. Tag springet og tag din stil til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FREDDY WR.UP® HIGH WAIST – DENIM BLÅ – XS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.