Tilbud

FREDDY WR.UP® REGULAR WAIST – DENIM BLÅ – XS

kr. 879,20

Varenummer 3503800910486943 Kategori

Om produktet

Beskrivelse

Opdateret produktbeskrivelse:

“Tag dine jeansoplevelser til nye højder med vores FREDDY WR.UP® REGULAR WAIST – DENIM BLÅ – XS. Disse jeans er mere end bare et almindeligt par denim; de er en sand teknologisk revolution.

Lad mig begynde med pasformen. Med vores WR.UP® teknologi kan du opnå en perfekt skinny fit, der fremhæver dine kurver på smigrende vis. Buksens middelhøje talje giver dig optimal komfort og flatterer din silhuet.

Men det stopper ikke der. Materialerne i vores FREDDY WR.UP® jeans er nøje udvalgte for at give dig den ultimative komfort og bevægelsesfrihed. Med 84% bomuld og 16% elastan får du fleksibilitet og holdbarhed i ét.

Vores jeans er skabt til at følge dine bevægelser takket være avancerede sømme og konstruktion. Uanset om du danser, hopper eller arbejder, vil disse jeans følge dig uden at begrænse dig.

Med den dybe blå farve og klassiske denim finish er disse jeans både tidløse og fashionable. De passer perfekt til enhver lejlighed, fra hverdagsbrug til aftenudflugter.

Så hvis du vil have et par jeans, der ikke blot ser fantastiske ud, men også føles fantastiske, så er FREDDY WR.UP® REGULAR WAIST – DENIM BLÅ – XS det perfekte valg for dig. Gå efter komfort og stil – dine kurver vil takke dig.”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FREDDY WR.UP® REGULAR WAIST – DENIM BLÅ – XS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.